A&J Tak och Plåt

Takläggare Huddinge

Hos A&J Tak och Plåt AB finner du oss som experter inom takläggning i Huddinge. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive takrenovering, takomläggning och takbyte. Vår kompetenta personalstyrka består av inte mindre än 40 arbetare, som strävar efter att ge ditt hem en fullständig och professionell takrenovering ända upp till taknocken.  

Byta tak i Huddinge?

Om du är i behov av professionell assistans för att byta tak i Huddinge med omnejd, är du varmt välkommen till oss på A&J Tak och Plåt AB. Vi kan erbjuda vår omfattande expertis för att genomföra takrenoveringar och takbyten som kommer att ge dig ett hållbart och högkvalitativt tak för många år framåt.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Kostnadsbesparingar

När du anlitar oss kan du använda ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra avdrag på delar av arbetskostnaden.

Professionella takexperter

Samtliga av våra medarbetare är erfarna takläggare och plåtslagare med giltiga licenser.

Kundens tillfredsställelse

Vi ställer höga krav på vårt arbete och för oss är det allra viktigaste att du som kund är nöjd.

Kundomdömen

Takläggning i Huddinge

Att genomföra ett takbyte är en investering som förlänger livslängden på din fastighet, och det är av yttersta vikt att arbetet utförs korrekt för att undvika framtida problem. Vi erbjuder noggrann och högkvalitativ takläggning i Huddinge, och besitter omfattande kunskap och erfarenhet inom området.

Brett utbud av taktjänster

Vi erbjuder en omfattande bredd av tjänster som sträcker sig från underhåll och renovering av befintliga tak till att genomföra takomläggning och takbyte. Våra erfarna plåtslagare kan även ge råd om utbyte av takpapp och olika takmaterial.

Vi är specialister på olika typer av tak, så som takpapp, plåttak och tegeltak, för att kunna erbjuda våra kunder mångsidiga alternativ när det gäller takbyte.

Fler tjänster än takrenoveringar

Vi är i huvudsak en takrenoveringsfirma som erbjuder olika typer av taktjänster, inklusive att lägga nytt tak i Stockholm. Men vårt verksamhetsområde sträcker sig långt bortom takarbeten. Vi är också experter inom byggnadsprojekt och kan erbjuda en omfattande rad av byggtjänster, markismontering och flytthjälp. Vid behov kan vi även erbjuda bemanningslösningar för ditt företag, där våra skickliga takläggare och byggnadsarbetare kan vara till hands under längre perioder. Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.