A&J Tak och Plåt

Takpapp Stockholm

A&J Tak och Plåt har lång erfarenhet av takpapp i Stockholm med omnejd. Vi är experter på att lägga takpapp och att arbeta med tätskikt. Våra tjänster inkluderar allt från att underhålla takpapp, till takrenovering och levererar ett tak som kommer att hålla i flera år framöver. Vi använder alltid material av hög kvalitet och ställer lika höga krav på utförandet av arbete.

Vi kan papptak

Vi har god kunskap kring att arbeta med papptak i Stockholm och alla utmaningar de ställer på oss takläggare. Tak är väldigt utsatta och kräver ett noggrant arbete för att inte riskera långvariga eller permanenta skador på fastigheten. Vi erbjuder långa garantier på vårt takarbete, så för att du ska känna dig ännu tryggare med vårt arbete ingår även två gratisinspektioner av ombudsman, för att säkerställa att ditt papptak lagts korrekt. 

Välkommen att kontakta oss när det är dags att lägga takpapp!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket innebär att du kan göra avdrag på en del av arbetskostnaden.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalitet på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste.

Kundomdömen

Lång erfarenhet av att lägga papptak

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare våra 40 arbetare, alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering hela vägen upp till nocken.

Vår långa erfarenhet gör det möjligt för oss att hålla en extremt hög standard när det kommer till att lägga takpapp och sköta om tätskikt. Vi vet vad vi sysslar med och har full kontroll över vad som faktiskt är möjligt och lovar aldrig någonting vi inte har möjlighet att utföra. Dina önskemål är viktiga för oss, och tillsammans kan vi hitta den bästa lösningen för din bostad.

Allt inom tak och fasad

Förutom att byta och renovera takpapp kan vi hjälpa dig med tegeltak och plåttak. Vi begränsar oss dock inte enbart till takläggning och takrenovering, utan erbjuder även tjänster såsom fasadrenovering, för att nå en bred kundkrets och kunna erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.