AJ Site

Takpapp Stockholm

A&J Tak och Plåt är en erfaren takläggningsfirma i Stockholm och experter på att lägga takpapp och arbete med tätskikt. Vi arbetar med allt från underhåll till takrenovering och levererar ett tak som du kommer vara nöjd med i flera år framöver. Vi använder oss av material av hög kvalité och ställer lika höga krav på utförandet av arbete. 

Vi arbetar inte med underleverantörer utan all vår kunskap finns inom företaget. Det gör det möjligt för oss att hålla en extremt hög standard när det kommer till att lägga takpapp och sköta om tätskikt. Vi vet vad vi sysslar med och har full kontroll över vad som faktiskt är möjligt. Vi lovar aldrig någonting vi inte har möjlighet att utföra. Vi lyssnar på dina önskemål och tillsammans kommer vi fram till den optimala lösningen för just din bostad.

Vi har god kunskap kring att arbete med Stockholms alla papptak och utmaningar som de ställer för takläggare. Tak är väldigt utsatta och kräver att noggrant arbete för att inte riskera långvariga eller permanenta skador på fastigheten. Vi erbjuder långa garantier på vårt takarbete, för att du skall känna dig ännu tryggare med vårt arbete ingår även två gratis inspektioner av ombudsman för att säkerställa att ditt papptak är lagt korrekt. 

Välkommen att kontakta oss om det är dags att lägga takpapp så hjälper vi dig.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vill du ha hjälp av erfarna takläggare eller plåtslagare?

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet