A&J Tak och Plåt

Takpapp Stockholm

A&J Tak och Plåt har lång erfarenhet av papptak i Stockholm med omnejd. Vi är experter på att lägga takpapp och att arbeta med tätskikt. Vi arbetar med allt från att underhålla takpapp, till takrenovering och levererar ett tak som du kommer vara nöjd med i flera år framöver. Vi använder material av hög kvalitet och ställer lika höga krav på utförandet av arbete.

Lång erfarenhet av att lägga papptak 

Vi arbetar inte med underleverantörer utan all vår kunskap finns inom företaget. Det gör det möjligt för oss att hålla en extremt hög standard när det kommer till att lägga takpapp och sköta om tätskikt. Vi vet vad vi sysslar med och har full kontroll över vad som faktiskt är möjligt. Vi lovar aldrig någonting vi inte har möjlighet att utföra. Vi lyssnar på dina önskemål och tillsammans kommer vi fram till den optimala lösningen för just din bostad.

Vi kan papptak i Stockholm

Vi har god kunskap kring att arbeta med papptak i Stockholm och alla utmaningar de ställer på oss takläggare. Tak är väldigt utsatta och kräver ett noggrant arbete för att inte riskera långvariga eller permanenta skador på fastigheten. Vi erbjuder långa garantier på vårt takarbete, så för att du ska känna dig ännu tryggare med vårt arbete ingår även två gratisinspektioner av ombudsman, för att säkerställa att ditt papptak lagts korrekt. 

Välkommen att kontakta oss om det är dags att lägga takpapp så hjälper vi dig.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Så mycket mer än bara takpapp

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare våra 40 arbetare, alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Förutom att byta och renovera takpapp kan vi hjälpa dig med tegeltak och plåttak, men vi begränsar oss inte enbart till takläggning och renovering, utan fokuserar även på fasadrenovering, för att nå en bred kundkrets och kunna erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.