A&J Tak och Plåt

Snöskottning Stockholm

Behöver du hjälp med snöskottning i Stockholm? Vi har lång erfarenhet av att skotta tak säkert, så om du som fastighetsägare eller bostadsrättsförening är i behov av en snöskottare i Stockholmsområdet för vinterperioden, tveka inte att kontakta oss. Vi har licens i snöskottning och är snöskottningsförsäkrade.

Tänk på att snö och is på taket utgör en fara för förbipasserande personer nedanför, och att det är fastighetsägarens ansvar att säkerställa att snön inte rasar ned från taket.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Lägre kostnader

När du anlitar oss för snöskottning är du berättigad till ROT-avdrag. Det innebär att du får ett reducerat pris och mer pengar över i plånboken. Avdraget görs per automatik på din faktura.

Erfarna snöskottare

Samtliga medarbetare hos oss är erfarna inom snöskottning av tak. Vi är snöskottningsförsäkrade och kan alltid garantera resultat av högsta kvalitet och ordentligt utförda jobb.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är en av de viktigaste faktorerna och vi ställer därför alltid höga krav på kvalitet av våra arbeten. Förtroendet mellan våra kunder och oss som entreprenör är väsentligt för oss.

Kundomdömen

Licenserade snöskottare i Stockholm

Våra arbetare är erfarna, kunniga och licenserade inom snöskottning av tak i Stockholm med omnejd. Licenseringen innebär att vi alltid skottar säkert och att vi är snöskottningsförsäkrade.

Vi är väl medvetna om vilka utmaningar vinterförhållandena kan innebära för både företag och fastigheter. Tack vare vår omfattande erfarenhet och tydliga fokus på kvalitet, kan vi erbjuda effektiva och säkra lösningar för era områden under vinterhalvåret!

Säker snöskottning på tak

Vid takskottning är det viktigt att ta hänsyn till både förbipasserande och de som skottar. Vi har lång erfarenhet av snöskottning på tak och vet hur vi ska göra det på ett tryggt och säkert sätt, med bästa möjliga resultat. Vi hjälper dig att hålla taket fritt från snö och säkert för förbipasserande!

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er eller läs mer om våra tjänster. Våra snöskottare i Stockholm står redo att hjälpa er på ett smidigt och säkert sätt!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.