A&J Tak och Plåt

Snöskottning Stockholm

Vi utför snöskottning av tak i Stockholm med omnejd, så om du som fastighetsägare eller bostadsrättförening är i behov av en snöskottare i Stockholm för vinterperioden, tveka inte att kontakta oss, då vi har licens i att skotta säkert och är snöskottningsförsäkrade.

Tänk på att snö och is på taket utgör en fara för förbipasserande personer nedanför, och det är fastighetsägarens ansvar att säkerställa att snön inte rasar ned från taket.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Lägre kostnader

När du anlitar oss för snöskottning i Stockholm är du berättigad till ROT-avdrag. Det innebär att du får ett reducerat pris och mer pengar över i plånboken. ROT-avdraget dras per automatik på din faktura, så du behöver inte fundera över uträkningar.

Erfarna snöskottare

Samtliga medarbetare hos oss är erfarna inom snöskottning av tak i Stockholm. Vi är snöskottningsförsäkrade och kan alltid garantera resultat av högsta kvalitet och ordentligt utförda jobb med tanke på att vi inte hyr in underleverantörer.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är en av de viktigaste faktorerna och vi ställer därför alltid höga krav på kvalitet av våra arbeten. Förtroendet mellan våra kunder och oss som entreprenör är väsentligt för oss. Vi är alltid lyhörda efter dina önskemål.

Kundomdömen

Vill du ha hjälp med snöskottning av tak i Stockholm?

Vi på A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma med 40 erfarna och kunniga licenserade medarbetare inom snöskottning. Licenseringen innebär att vi alltid skottar säkert och att vi är snöskottningsförsäkrade.

Vi har lång erfarenhet av att skotta tak och vet hur vi ska göra det på ett tryggt och säkert sätt, med bästa möjliga resultat. Vi hjälper dig att hålla taket fritt från snö och säkert för förbipasserande!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.