A&J Tak och Plåt

Taksäkerhet Stockholm

Vi på A&J Tak och plåt har lång erfarenhet av taksäkerhet i Stockholm med omnejd. Vi är certifierade taksäkerhetskonsulter och kan hjälpa dig med att se över säkerhetsanordningar samt installera nya.

Säkerhet på tak är livsviktigt

Som fastighetsägare är du ansvarig för taksäkerhet. Taket är inte bara till för att skydda mot väder och vind, utan utgör även en arbetsplats för många och därför, inte minst, är det livsviktigt med bra taksäkerhet. Stockholm stad är väldigt unik i utmaningar när det kommer till säkerhet på tak och därav är det viktigt att anställa en konsult med erfarenhet av Stockholms olika fastigheter.

Taksäkerhet är livsviktigt för oss som jobbar på tak och därför följer vi alltid de regler som krävs i Sverige när vi installerar och inspekterar alla anordningar. Om du är fastighetsägare och behöver hjälp med taksäkerhet i Stockholm är du välkommen att kontakta oss här, så hjälper vi dig med allt som rör säkerhet på tak och ser till att du uppfyller alla krav på taksäkerhetsanordningar.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Reducerade kostnader

När du anlitar oss för taksäkerhetsjobb har du rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du får våra tjänster till en reducerad kostnad och därmed får betydligt mer över i plånboken när vi är färdiga med vårt arbete.

Takläggare med erfarenhet

Våra takläggare är licenserade och erfarna takläggare och plåtslagare. All kompetens finns inom företaget och med tanke på att vi inte hyr in underleverantörer kan vi alltid garantera resultat av högsta kvalitet.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss och därför ställer vi höga krav på kvalitet när det kommer till vårt arbete. Det är oerhört viktigt för oss att vi vinner ett högt förtroende mellan oss som entreprenör och dig som kund.

Kundomdömen

Takläggare och plåtslagare med lång erfarenhet av taksäkerhet i Stockholm

Vi på A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare våra 40 erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, kan erbjuda kvalitativa lösningar inom taksäkerhet i Stockholm med omnejd. 

Vi hjälper dig med allt från säkerhet på tak, till takrenovering (Stockholm) och fasadrenovering (Stockholm), med mera. Detta gör vi för att vi vill nå ut till största möjliga kundkrets och kunna erbjuda vår expertis inom flera yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.