A&J Tak och Plåt

Taksäkerhet Stockholm

Som fastighetsägare är du ansvarig för taksäkerhet. Taket är inte bara till för att skydda mot väder utan utgör även en arbetsplats för många. Vi på A&J Tak och Plåt är certifierade taksäkerhetskonsulter och kan hjälpa dig se över säkerhetsanordningar samt installera nya. Stockholms stad är väldigt unik i utmaningar när det kommer till säkerhet på tak och därav är det viktigt att anställa en konsult med erfarenhet av Stockholms olika fastigheter.

Taksäkerhet är livsviktigt för oss som jobbar på tak och därför följer vi alltid de regler som krävs i Sverige är vi installerar och inspekterar alla anordningar. Om du är fastighetsägare i Stockholm kontakta oss så hjälper vi dig med allt som rör säkerhet på tak och ser till att du uppfyller alla krav på taksäkerhetsanordningar.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vill du ha hjälp av erfarna takläggare eller plåtslagare?

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.