AJ Site

Tegeltak Stockholm

A&J Tak och Plåt är experter med att lägga tegeltak. Vi har arbetat med tegeltak i flera år i Stockholm och alla våra anställda är licenserade takläggare. Tegel är det vanligaste materialvalet när det kommer till val av tak i Sverige och i Stockholm är det ingen skillnad. Vi arbetar med all form av tegelpannor, allt från betongtegel till lertegel. Vi arbetar noggrant och kräver hög kvalité av vårt utförande för att du skall få ett tak som du kan känna dig trygg med i mängder av år.

Vi hjälper dig och din bostad med allt från att lägga tegelpannor, underhåll eller reparation. Det är inte ovanligt att några tegelpannor har tagit skada under svårare väderförhållanden. Fördelen med tegel är att det räcker med att bara byta ut den eller de pannor som är trasiga. Detta gör det enkelt att underhålla och ha ett tak som räcker länge utan att det kostar enorma summor. 

Det är väldigt viktigt att man ser efter ett tegeltak på grund av dessa förekommande skador så man inte orsakar skada till själva fastigheten. Innan vi börjar jobba ser vi över ditt tak och tillsammans kommer vi fram till bästa sättet att gå tillväga.

Välkommen att kontakta oss om det är dags att se över husets tegeltak så hjälper vi dig.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vill du ha hjälp av erfarna takläggare eller plåtslagare?

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet