A&J Tak och Plåt

Tegeltak Stockholm

A&J Tak och Plåt är experter på att lägga tegeltak i Stockholm med omnejd. Vi har arbetat med att underhålla och renovera, såväl som att lägga helt nytt tegeltak, i flera år och alla våra anställda är licenserade takläggare. Tegel är det vanligaste materialvalet när det kommer till val av tak i Sverige och i Stockholm är det ingen skillnad. Vi arbetar med all form av tegelpannor, allt från betongtegel till lertegel. Vi arbetar noggrant och kräver hög kvalitet på vårt utförande för att du ska få ett tak som du kan vara nöjd med i flera år framöver.

Tegeltak har många fördelar

Vi hjälper till med allt från att lägga om tegeltak, till underhåll eller reparation av befintliga tegelpannor. Det är inte ovanligt att några tegelpannor har tagit skada under svårare väderförhållanden. Fördelen med tegel är att det räcker med att bara byta ut den eller de pannor som är trasiga. Detta gör det enkelt att underhålla och ha ett tak som räcker länge utan att det kostar enorma summor. 

Få hjälp med underhåll

Det är väldigt viktigt att man ser efter ett tegeltak på grund av dessa förekommande skador så man inte orsakar skada till själva fastigheten. Innan vi börjar jobba ser vi över ditt tak och tillsammans kommer vi fram till bästa sättet att gå tillväga.

Välkommen att kontakta oss om det är dags att se över husets tegeltak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Lång erfarenhet av att byta tegeltak, och mer därtill

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma med lång erfarenhet av att byta tegeltak och andra takrenoveringar i stort. Tack vare våra erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, kan vi ge ditt hem en komplett takrenovering hela vägen upp i nocken. Vi begränsar oss inte enbart till att underhålla och renovera tegeltak, takpapp och plåttak, utan lägger också fokus på fasadrenovering och taksäkerhet, med mera. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.