A&J Tak och Plåt

Tegeltak Stockholm

A&J Tak och Plåt är experter på att lägga tegeltak i Stockholm med omnejd. Vi har arbetat med att underhålla och renovera tegeltak, såväl som att lägga helt nya, i flera år och alla våra anställda är licenserade takläggare. Tegel är det vanligaste materialvalet när det kommer till val av tak i Sverige och i Stockholm är det ingen skillnad. Vi arbetar med alla typer av tegelpannor, allt från betongtegel till lertegel. 

Välkommen att kontakta oss om det är dags att se över husets tegeltak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

När du anlitar oss har du rätt till ROT-avdrag, vilket innebär att du kan göra avdrag på en del av arbetskostnaden.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare.

Kundnöjdhet

För oss är kundnöjdheten det viktigaste och därför ställer vi höga krav på kvaliteten på vårt arbete.

Kundomdömen

Tegeltak har många fördelar

Vi hjälper till med allt från att lägga om tegeltak, till underhåll eller reparation av befintliga tegelpannor. Det är inte ovanligt att några tegelpannor har tagit skada under svårare väderförhållanden. Fördelen med tegel är att det räcker med att bara byta ut den eller de pannor som är trasiga. Detta gör det enkelt att underhålla och ha ett tak som räcker länge utan att det kostar enorma summor.

Vi inleder alltid varje projekt med att se över takets befintliga skick, så att vi tillsammans kan komma fram till bästa sättet att gå tillväga.

Lång erfarenhet av olika takjobb

Vi har lång erfarenhet av att byta tegeltak och andra takrenoveringar i stort. Tack vare våra erfarna och kunniga licenserade takläggare, kan vi ge ditt hem en komplett takrenovering hela vägen upp i nocken.

Vi begränsar oss inte enbart till att underhålla och renovera tegeltak, takpapp och plåttak, utan lägger också fokus på fasadrenovering och taksäkerhet, med mera. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom flera yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.