A&J Tak och Plåt

Takrenovering Stockholm

A&J Tak och Plåt AB erbjuder takrenovering i Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet av olika typer av takarbeten och våra licenserade och erfarna takarbetare ger ditt hem en komplett takrenovering, hela vägen upp till nocken.

Renovera tak i Stockholm?

När du behöver hjälp med att renovera tak i Stockholm eller närliggande områden, är du varmt välkommen till oss. Vi har lång erfarenhet av takrenovering och erbjuder högkvalitativa lösningar som ger dig ett kvalitetstak som håller i många år framöver. Tveka inte att höra av dig!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

Våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag, vilket innebär att du kan göra avdrag för kostnaden på vårt arbete.

Erfarna takläggare

Alla våra takläggare är licenserade och har gedigen erfarenhet. Det innebär att vi alltid kan erbjuda arbeten av högsta möjliga kvalitet.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss, så därför ställer vi alltid höga krav på kvaliteten på vårt arbete.

Kundomdömen

Takrenoveringar i Stockholm

Takrenoveringar är viktiga åtgärder för att upprätthålla byggnaders välbefinnande såväl som utseende. Med rätt material och teknik kan en komplett takrenovering också hjälpa till att förbättra energieffektiviteten i ditt hem och minska dina energikostnader. Vi kan ge dig råd om vilka material som passar bäst för ditt tak och utföra takrenoveringar på ett sätt som uppfyller dina behov och önskemål.

Helhetslösningar för tak, bygg och bemanning

Utöver renovering av tak och övriga taktjänster som bland annat inkluderar takpapp, tegeltak, plåtslagning och takläggning av våra takläggare Stockholm, kan vi även hantera hela byggnadsprojekt, markismontering och flytthjälp. Vi erbjuder också bemanningslösningar för företag som behöver duktiga takläggare och byggare under en längre tid. Hör av dig för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.