A&J Tak och Plåt

Takrenovering Stockholm

Vi på A&J Tak och Plåt AB erbjuder takrenovering i Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet av olika typer av takarbeten och våra licenserade och erfarna takarbetare ger ditt hem en komplett takrenovering, hela vägen upp till nocken.

Byta och renovera tak i Stockholm?

När du behöver hjälp med att byta och renovera tak i Stockholm eller närliggande områden, är du varmt välkommen till oss på A&J Tak och Plåt AB. Vi har lång erfarenhet av takrenovering och erbjuder högkvalitativa lösningar som ger dig ett kvalitetstak som håller i många år framöver.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt tak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

Våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag, vilket innebär att du kan göra avdrag för kostnaden på vårt arbete. Avdraget appliceras på din faktura automatiskt, så du behöver inte oroa dig för att behöva göra uträkningar själv.

Erfarna takläggare

Alla våra takläggare är licenserade och har gedigen erfarenhet. Vi har all den nödvändiga kompetensen inom företaget. Det innebär att vi inte behöver anlita underleverantörer och alltid kan erbjuda arbeten av högsta möjliga kvalitet.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss, så därför ställer vi alltid höga krav på kvaliteten på vårt arbete. Förtroendet mellan oss som leverantör och våra kunder är av stor betydelse och därför är vi alltid öppna och lyhörda efter dina önskemål.

Kundomdömen

Takrenoveringar i Stockholm

Takrenovering är en viktig åtgärd för att upprätthålla husets välbefinnande såväl som utseende. Med rätt material och teknik kan en komplett takrenovering också hjälpa till att förbättra energieffektiviteten i ditt hem och minska dina energikostnader. Våra erfarna takläggare kan ge dig råd om vilka material som passar bäst för ditt tak och utföra takrenovering på ett sätt som uppfyller dina behov och önskemål.

Så mycket mer än bara renovering av tak

Utöver renovering av tak och övriga taktjänster som bland annat inkluderar takläggning, takpapp, tegeltak och plåtslagning, kan vi även hantera hela byggnadsprojekt, markismontering och flytthjälp. Vi erbjuder också bemanningslösningar för företag som behöver duktiga takläggare och byggare under en längre tid. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.