A&J Tak och Plåt

Asbestsanering Stockholm

Är du som fastighetsägare i behov av asbestsanering i Stockholm? A&J Tak och Plåt är certifierade i asbestsanering och kan hjälpa dig. Vi arbetar snabbt, noggrant och följer alla regler som krävs för att hantera och sanera asbest. 

Kontakta oss för pris gällande asbestsanering så ser vi till att fastigheten blir säker och att ingen kommer till skada.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag ger lägre kostnad

Alla våra tjänster berättigar till ROT-avdrag. Det innebär att du som kund kan göra avdrag på vårt arbete, så att du får betydligt mer pengar över i plånboken. Avdraget görs automatiskt på våra fakturor, så du behöver inte tänka på något.

Takläggare med erfarenhet

Hos oss är alla anställda licenserade och erfarna takläggare och plåtslagare. All kompetens finns inom företaget och vi hyr aldrig in underleverantörer, vilket innebär att vi alltid kan garantera ett resultat av högsta möjliga kvalitet.

Värdesätter kundnöjdhet

För oss är det viktigast att våra kunder är nöjda. Därför ställer vi höga krav på kvaliteten på våra arbeten. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är avgörande. Vi är lyhörda efter dina önskemål och finns med dig hela vägen.

Kundomdömen

Hjälp med asbestsanering, takläggning eller plåtslagning?

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som erbjuder hjälp med allt från takläggning och plåtslagning, till asbestsanering i Stockholm med omnejd.

Tack vare våra 40 erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, kan vi erbjuda komplett takrenovering, ända upp till nocken. Utöver sanering av asbest, takrenovering och underhåll, erbjuder vi även fasadrenovering. Detta gör vi för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och kunna erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden. Tryck på knappen nedan för att läsa om vilka tjänster vi erbjuder.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.