A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Stockholm

A&J Tak och Plåt är Stockholms mest yrkesskickliga plåtslageri. Vi utför all form av traditionellt och modernt plåtarbete med våra egna plåtslagare i Stockholm. Plåt är ofta placerat väldigt utsatt och kräver ett bra hantverk för att tåla Sveriges klimat. Vi ställer väldigt höga krav på vårt utförande för att du ska få ett tak som håller måttet i flera år. Ett bra lagt plåttak kan ha en livslängd på 50 år om det sköts på rätt sätt.

Plåtslageri med lång erfarenhet

Vi är en pålitlig plåtslagare som har all vår expertis och kunskap inom företaget, vi har lång erfarenhet som plåtslagare och utmärkande för vårt plåtslageri är att vi inte arbetar med underleverantörer. Det garanterar att vi alltid kan hålla hög standard på hantverket, något som verkligen är viktigt när det handlar om plåt. Vi är stolta över vår skicklighet som plåtslageri och uppskattar de utmaningar som plåttak i Stockholm ställer på oss som takläggare. 

Oavsett om du vill ha hjälp med att renovera eller byta plåttak är du välkommen att kontakta oss. 

Vi hjälper dig med alla typer av plåtslageriarbeten i Stockholm.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vill du ha hjälp av erfarna plåtslagare i Stockholm?

Vi på A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare våra 40 arbetare, alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.