A&J Tak och Plåt

Takläggare Stockholm

Vi på A&J Tak och Plåt AB är takläggare i Stockholm som erbjuder allt från takrenovering och takomläggning till att byta tak. Med hjälp av våra 40 anställda, alla erfarna och licenserade takläggare och plåtslagare, ger vi ditt hem en komplett takrenovering hela vägen upp till nocken.

Byta tak i Stockholm?

Vill du ha hjälp med att lägga nytt tak/byta tak i Stockholm med omnejd? Då är du varmt välkommen till oss på A&J Tak och Plåt AB. Tack vare vår långa erfarenhet som takläggare kan vi se till att hjälpa dig med takrenovering/takbyten som ger dig ett högkvalitativt tak för flera år framöver.  

Kontakta oss för takbyte/takrenovering i Stockholm med omnejd!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

När du väljer att anlita oss för någon av våra tjänster är du berättigad till ROT-avdrag. Detta sköter sig självt och ROT-avdraget dras av på din faktura, så du behöver inte fundera över uträkningar.

Takläggare med erfarenhet

Vi har enbart licenserade och erfarna takläggare och plåtslagare. All kompetens finns inom företaget, så vi behöver inte hyra in underleverantörer och kan alltid garantera högsta möjliga kvalitet på våra arbeten.

Kundnöjdhet

För oss är en nöjd kund det viktigaste och därför ställer vi höga krav på kvalitet på vårt arbete. Vi värdesätter förtroendet mellan våra kunder och oss som leverantör, och är lyhörda efter dina önskemål.

Kundomdömen

Takläggning Stockholm

Ett takbyte är en investering som förlänger livslängden på din fastighet och det är viktigt att arbetet utförs korrekt för att du ska slippa problem längre fram. Vi är en noggrann och bra takläggare i Stockholm med både kunskap och erfarenhet inom ämnet. Vår personal består av licenserade och erfarna takläggare och plåtslagare, och vi kan därför se till att din takomläggning utförs på rätt sätt.

Allt från takomläggning till takrenovering

Våra tjänster innefattar allt från att underhålla och renovera befintliga tak till att lägga om och byta tak, inklusive utbyte av takpapp och möjligheten att byta takmaterial med råd från våra erfarna plåtslagare.

Vi arbetar med olika typer av tak såsom takpappplåttak och tegeltak för att kunna erbjuda våra kunder flera typer av takbyten.

Mer än takläggare

Vi är till största delen en takrenoveringsfirma med erfarna och duktiga takläggare, som erbjuder olika typer av taktjänster. Till exempel är vi till största delen en takrenoveringsfirma som erbjuder olika typer av taktjänster, som exempelvis takrenovering i Stockholm, men utöver takjobb så utför vi också hela byggnadsprojekt där vi sysslar med allt inom byggtjänster, markismontering och flyttjänster. Vi har också bemanningsverksamhet om ditt företag skulle behöva ett handtag en längre tid av våra duktiga takläggare och byggnadsarbetare. Kontakta oss så får du veta mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.