A&J Tak och Plåt

Takläggare Stockholm

A&J Tak och Plåt AB är ett tryggt val av takläggare i Stockholm. Vi reparerar, renoverar, byter, underhåller och lägger tak året om. Detta gör vi med material av högsta kvalitet. Vi åtar oss jobb i alla storlekar och har lång erfarenhet av olika typer av takjobb.

Byta tak i Stockholm?

Vill du ha hjälp med att lägga nytt tak/byta tak i Stockholm med omnejd? Då är du varmt välkommen till oss på A&J Tak och Plåt AB. Tack vare vår långa erfarenhet som takläggare kan vi hjälpa dig med takrenovering/takbyten som ger dig ett högkvalitativt tak för flera år framöver. 

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

När du väljer att anlita oss för någon av våra tjänster är du berättigad till ROT-avdrag. Detta sköter sig självt och ROT-avdraget dras av på din faktura, så du behöver inte fundera över uträkningar.

Erfarenhet

Vi har enbart licenserade och erfarna takläggare och plåtslagare. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi alltid garantera högsta möjliga kvalitet på våra arbeten.

Kundnöjdhet

För oss är en nöjd kund det viktigaste och därför ställer vi höga krav på kvalitet på vårt arbete. Vi värdesätter förtroendet mellan våra kunder och oss som leverantör, och är lyhörda efter dina önskemål.

Kundomdömen

Takläggning Stockholm

Ett takbyte är en investering som förlänger livslängden på din fastighet och det är viktigt att arbetet utförs korrekt för att slippa problem längre fram. Vi är en takfirma som har kunskaperna och erfarenheterna som krävs för att leverera takläggning i Stockholm av bästa kvalitet. 

Våra tjänster täcker allt från att underhålla och renovera befintliga tak till att lägga om och byta tak, inklusive byte av takpapp och möjligheten att byta takmaterial i samråd med våra erfarna plåtslagare. Vi är experter på takrenovering Stockholm och arbetar med material som takpapp, plåttak och tegeltak.

Allt under samma tak – från renovering till byggnadsprojekt

Även om vi till största delen är en takrenoveringsfirma bestående av skickliga takläggare med gedigen erfarenhet, så utför vi också kompletta byggnadsprojekt, markismontering och flyttjänster. Om ditt företag behöver extra hjälp under en längre tid kan vi även erbjuda bemanning med våra kunniga takläggare och byggnadsarbetare.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.