A&J Tak och Plåt

Takläggare Stockholm

A&J Tak och Plåt AB är ett tryggt val av takläggare i Stockholm. Vi reparerar, renoverar, byter, underhåller och lägger tak året om. Detta gör vi med material av högsta kvalitet. Vi utför jobb i alla storlekar och har lång erfarenhet av olika typer av takjobb som ger dig ett högkvalitativt resultat i flera år framöver.

Skicka ett mejl till info@ajtak.nu, ring 08 999 444 eller fyll i formuläret här intill så räknar vi på ditt projekt och skickar över ett offertförslag utan kostnad.

Få kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan för att komma igång med ditt projekt! Vi utför hembesök och skickar offert utan kostnad.


CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

Anlitar du oss är du berättigad till ROT-avdrag för arbetskostnaden. Detta sköter sig självt och avdraget görs per automatik på din faktura.

Erfarenhet & expertis

Vi har enbart licenserade och erfarna takläggare. Tack vare vår långa erfarenhet och expertis kan vi alltid garantera bästa möjliga kvalitet på våra arbeten.

Pålitlighet

Vi värdesätter förtroendet mellan våra kunder och oss som leverantör och ser alltid till att finnas där för dig som kund och lyssnar in dina önskemål.

Kundomdömen

Takläggning Stockholm

Ett takbyte är en investering som förlänger livslängden på din fastighet, men det är ett komplicerat arbete och det är viktigt att det utförs korrekt för att slippa problem längre fram. Låt därför oss hjälpa dig! Vi har kunskaperna och erfarenheterna som krävs för att leverera takläggning i Stockholm av bästa kvalitet. 

Med tanke på att det under vissa tider på året kan råda svåra väderförhållanden i Stockholms län är det viktigt att du får ett tak som kan stå emot alla väder, oavsett om det rör sig om regn, snö eller hårda vindar. Du kan alltid lita på att vi levererar hållbara lösningar som skyddar din fastighet mot alla väder, oavsett årstid!

Olika material – vi hjälper dig att välja rätt

Vi hjälper dig med olika typer av tak, från tegel och plåt till varianter i papp. Är du osäker på vilket material du ska välja, så hjälper vi dig! Våra tjänster inkluderar dessutom allt från mindre underhåll till att helt lägga om och byta tak. Vi erbjuder även takrenovering Stockholm och arbetar alltid utifrån våra kunders önskemål i kombination med våra experters rekommendationer.

Du kan lita på att vi är en pålitlig partner som sköter allt från första konsultation till färdigt resultat, så luta dig tillbaka och låt oss hjälpa dig!

Våra tjänster

Vi utför en rad olika tjänster som berör takläggning i Stockholm med omnejd. Nedan ser du en lista på några av de vanligaste projekten som vi på A&J jobbar med.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök