A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Stockholm

Vi på A&J Tak och Plåt är experter på fasadrenovering i Stockholm. Se till att sköta om din husfasad då den utöver utseende även skyddar ditt hus från skador. Det är viktigt att fasaden är i bra skick för att ditt hus ska må bra.

Vi har lång erfarenhet av att renovera fasad i Stockholm med omnejd och levererar alltid ett professionellt resultat som håller måttet. Är du osäker på vilket material som skulle passa din bostad bäst, hjälper vi dig att välja rätt. Oavsett om det gäller renovering av fasad eller underhåll av nuvarande fasad, ser vi till att ditt hus är skyddat och ser fint ut i flera år framöver.

Kontakta oss för kostnad för fasadrenovering i Stockholm med omnejd!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Reducerade kostnader

Samtliga av våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag. Detta innebär att du kan göra avdrag på kostnaden för jobben vi utför, och få mer pengar över i plånboken efteråt. ROT-avdraget dras av på din faktura, så du behöver inte tänka på något alls.

Licenserade takläggare

Alla anställda på A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet och är licenserade takläggare och plåtslagare. All kompetens finns inom företaget. Vi väljer att inte hyra in underleverantörer, för att alltid garantera högsta möjliga kvalitet åt våra kunder.

Värdesätter kundnöjdhet

Vi ställer alltid höga krav på kvalitet på alla våra arbeten, då det viktigaste för oss är att ha nöjda kunder. Förtroendet mellan oss som entreprenörer och dig som kund är det väsentliga för oss, och att lämna ett bästa tänkbara resultat efter oss, såklart.

Kundomdömen

Så mycket mer än att renovera fasad i Stockholm

Vi är en takläggningsfirma som består av 40 licenserade och kunniga takläggare och plåtslagare med lång erfarenhet, som erbjuder alla möjliga tjänster inom takrenovering. Utöver fasadrenoveringar i Stockholm med omnejd, erbjuder vi allt från asbestsanering, till takläggning och plåtslagning. Detta gör vi för att vi vill nå ut till en så bred kundkrets som möjligt, och kunna erbjuda vår expertis inom flera yrkesområden.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.