A&J Tak och Plåt

Takläggare Stockholm

Vi på A&J Tak och Plåt AB är takläggare i Stockholm som erbjuder allt från takrenovering och takomläggning till att byta tak. Med hjälp av våra 40 anställda, alla erfarna och licenserade takläggare och plåtslagare, ger vi ditt hem en komplett takrenovering hela vägen upp till nocken.

Vi arbetar med olika typer av tak såsom takpapp, plåttak och tegeltak för att kunna erbjuda våra kunder flera typer av takbyten.

Lång erfarenhet av takläggning

Ett tak ska aldrig negligeras och på A&J Tak och Plåt AB ser vi till att utföra vårt arbete så att ditt tak alltid håller måttet, och får ditt hus att må bra. Vi lägger nytt tak och underhåller det befintliga. Vi kontrollerar din takpapp och lägger ny om det skulle behövas. Vill du byta takmaterial från ditt befintliga, står våra plåtslagare redo att lyssna till dina önskemål och diskuterar igenom möjligheterna för bytet. Vissa material är nämligen svåra att byta, vissa är billigare än andra men fungerar lika bra. Andra är speciellt hållbara men kostar en aning mer.  

Hör av dig till oss så pratar vi tak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

När du väljer att anlita oss för någon av våra tjänster är du berättigad till ROT-avdrag. Detta sköter sig självt och ROT-avdraget dras av på din faktura, så du behöver inte fundera över uträkningar.

Takläggare med erfarenhet

Vi har enbart licenserade och erfarna takläggare och plåtslagare. All kompetens finns inom företaget, så vi behöver inte hyra in underleverantörer och kan alltid garantera högsta möjliga kvalité på våra arbeten.

Kundnöjdhet

För oss är en nöjd kund det viktigaste och därför ställer vi höga krav på kvalité på vårt arbete. Vi värdesätter förtroendet mellan våra kunder och oss som leverantör, och är lyhörda efter dina önskemål.

Kundomdömen

Takläggning i Stockholm

Oavsett om du vill lägga nytt tak eller renovera ditt befintliga så kan vi på A&J Tak och Plåt AB hjälpa dig. Ett takbyte är en investering som förlänger livslängden på din fastighet och det är viktigt att arbetet utförs korrekt för att du ska slippa problem längre fram. Vi är en bra takläggare i Stockholm med både kunskap och erfarenhet inom ämnet. Vår personal består av licenserade och erfarna takläggare och plåtslagare, och vi kan därför se till att din takomläggning utförs på rätt sätt.

Mer än bara takrenovering

Vi är till största delen en takrenoveringsfirma bestående av takläggare, men förutom takläggning, takrenovering och underhåll av tak, så utför vi också hela byggnadsprojekt där vi sysslar med allt inom byggtjänster, markismontering och flytttjänster. Vi har också bemanningsverksamhet om ditt företag skulle behöva ett handtag en längre tid av duktiga takläggare och byggnadsarbetare. Kontakta oss så får du veta mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.