A&J Tak och Plåt

Takläggare Lidingö

A&J Tak och Plåt AB är en pålitlig takläggare på Lidingö. Vi är specialister inom området och erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive takrenovering, takomläggning och takbyte. Vår kompetenta personalstyrka består av över 40 erfarna och licensierade takläggare och plåtslagare. Vi strävar alltid efter att ge ditt hem en heltäckande och professionell takrenovering, ända upp till taknocken.  

Byta tak på Lidingö?

Om du behöver byta tak på Lidingö kan du lita på oss för professionella takjobb. Vi arbetar för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och av högsta kvalitet under lång tid framöver. Med vår omfattande expertis kan vi genomföra takbyten och takrenoveringar som ger dig ett pålitligt och högkvalitativt tak.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver takläggare på Lidingö!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Använd ROT-avdraget

När du väljer oss får du inte bara kvalitetsarbete, utan du kan även nyttja ROT-avdraget. Som kund hos oss kan du njuta av betydande besparingar efter att arbetet är färdigt. Vi tar hand om ROT-avdraget på ett smidigt sätt genom att dra av det direkt på fakturan, vilket innebär att du slipper bekymra dig över komplicerade beräkningar.

Kvalificerade takspecialister

Vi är stolta över att samtliga av våra medarbetare är erfarna takläggare och plåtslagare som innehar giltiga licenser.
Vi har all den kompetens vi behöver internt inom vårt företag, vilket betyder att vi inte behöver vara beroende av externa underleverantörer och därmed kan vi alltid garantera att vårt arbete är av hög kvalitet.

Nöjda kunder

Vi är dedikerade till att leverera arbete av högsta standard och som du är nöjd med. Vi lägger stor vikt vid det ömsesidiga förtroendet mellan oss som entreprenör och dig som kund. Genom att lyssna noggrant på dina önskemål och behov, vägleder vi dig genom hela processen för att säkerställa att du får den allra bästa upplevelsen.

Kundomdömen

Takläggning på Lidingö

När det kommer till takläggning på Lidingö är det en investering som påverkar livslängden för din fastighet. För att undvika framtida problem är det av högsta vikt att arbetet utförs på rätt sätt. Vi påtar oss uppgiften att erbjuda noggrann och högkvalitativ takläggning på Lidingö. Med omfattande kunskap och erfarenhet inom området kan vi garantera att vårt team av licensierade och erfarna takläggare och plåtslagare kommer att utföra din takomläggning med precision och uppfylla de högsta standarderna.

Mångsidiga taktjänster för alla behov

Vi erbjuder ett brett utbud av taktjänster som omfattar allt från underhåll och renovering av befintliga tak till takomläggning och takbyte. Våra erfarna plåtslagare kan också ge professionella råd när det gäller val av takpapp och olika takmaterial.

Vi har specialiserat oss på olika taktyper, inklusive takpapp, plåttak och tegeltak, för att kunna erbjuda våra kunder flexibla alternativ när det kommer till takbyte.

 

En komplett lösning för dina behov

Vi är stolta över att vara en takrenoveringsfirma som erbjuder olika taktjänster, så vi hjälper dig mer än gärna med ditt tak i Stockholm. Men vi sträcker oss längre än bara takarbeten. Vårt verksamhetsområde omfattar även expertis inom byggnadsprojekt, installation av markiser och flytthjälp. Vid behov kan vi även erbjuda bemanningslösningar för ditt företag.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.