A&J Tak och Plåt

Takläggare Lidingö

A&J Tak och Plåt är en pålitlig takläggare på Lidingö. Vi är specialister inom området och erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive takrenovering, takomläggning och takbyte. Vi strävar alltid efter att ge ditt hem en heltäckande och professionell takrenovering.

Byta tak på Lidingö?

Om du behöver byta tak på Lidingö kan du lita på oss för professionella takjobb. Vi arbetar för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och av högsta kvalitet under lång tid framöver. Med vår omfattande expertis kan vi genomföra takbyten och takrenoveringar som ger dig ett pålitligt och högkvalitativt tak.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver takläggare på Lidingö!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Använd ROT-avdraget

Våra tjänster är berättigade till ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra avdrag på delar av kostnaden för vårt arbete.

Kvalificerade takspecialister

Vi är stolta över att samtliga av våra medarbetare är erfarna takläggare och plåtslagare som innehar giltiga licenser.

Nöjda kunder

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med vårt arbete, så därför går vi alltid helhjärtat in i varje projekt.

Kundomdömen

Takläggning Lidingö

När det kommer till takläggning på Lidingö är det en investering som påverkar livslängden för din fastighet. För att undvika framtida problem är det av högsta vikt att arbetet utförs på rätt sätt. Vi påtar oss uppgiften att erbjuda noggrann och högkvalitativ takläggning på Lidingö. Med omfattande kunskap och erfarenhet inom området kan vi garantera att vårt team kommer att utföra din takomläggning med precision och uppfylla de högsta standarderna.

Mångsidiga taktjänster för alla behov

Vi erbjuder ett brett utbud av taktjänster som omfattar allt från underhåll och renovering av befintliga tak till takomläggning och takbyte. Våra erfarna plåtslagare kan också ge professionella råd när det gäller val av takpapp och olika takmaterial.

Vi har specialiserat oss på olika taktyper, inklusive takpapp, plåttak och tegeltak, för att kunna erbjuda våra kunder flexibla alternativ när det kommer till takbyte.

En komplett lösning för dina behov

Vi är stolta över att vara en takrenoveringsfirma som erbjuder olika taktjänster, så vi hjälper dig mer än gärna med ditt tak i Stockholm. Men vi sträcker oss längre än att erbjuda takarbeten. Vårt verksamhetsområde omfattar även expertis inom byggnadsprojekt, installation av markiser och flytthjälp. Vid behov kan vi även erbjuda bemanningslösningar för ditt företag.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.