A&J Tak och Plåt

Takrenovering Järfälla

A&J Tak och Plåt AB är en pålitlig takläggare med lång erfarenhet av takbyte och takrenovering i Järfälla med omnejd. Vår expertis inom den här typen av arbeten innebär att vi alltid levererar arbeten av högsta kvalitet. Vi tar oss an mindre uppdrag såväl som mer omfattande projekt utifrån dina önskemål.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

RUT-avdrag

Våra tjänster är berättigade till ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra avdrag på delar av arbetskostnaden och på så sätt få mer pengar över i plånboken.

Seriös takfirma

Vi är en seriös takfirma som värdesätter våra kunder högt och därför ser vi alltid till att finnas nära till hands för dig och arbeta utifrån dina önskemål.

Lång erfarenhet

Vår långa erfarenhet och expertis inom den här typen av arbeten innebär att våra licenserade takläggare alltid kan leverera hållbara arbeten av högsta kvalitet.

Kundomdömen

Takläggare Järfälla

Tack vare vår långa erfarenhet som takläggare i Järfälla med omnejd vet vi vad som krävs för lyckade takarbeten. Takbyte är en investering som förlänger din fastighets livslängd men det krävs att arbetet utförs på rätt sätt av personer som vet vad de håller på med. 

Alla tak i Sverige utsätts för hårda förhållanden både vad gäller väder och vind, så därför är det extra viktigt med lösningar som är pålitliga och hållbara. Ett tak ska hålla i många år och för bästa resultat rekommenderar vi alltid att ta hjälp av experter – och det är här vi kommer in i bilden. Hör gärna av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig, vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer!  

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA TJÄNSTER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.