A&J Tak och Plåt

Takläggning Sigtuna

Behöver du hjälp med takläggning i Sigtuna? Då kan vi på A&J Tak och Plåt AB hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet av olika typer av takarbeten och vår expertis sträcker sig inom flera områden. Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre eller större projekt kan våra takläggare hjälpa dig! 

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare hjälper dig.


CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag, vilket innebär att du kan göra avdrag på delar av arbetskostnaden. Avdraget görs direkt på fakturan så det är inget du behöver tänka på.

Erfarna takläggare

Våra takläggare är licenserade och har lång erfarenhet inom den här typen av arbeten, vilket innebär att du alltid kan förvänta dig resultat av högsta kvalitet när du väljer att anlita oss.

Kundnöjdhet

För oss är kundnöjdhet A och O. Vi arbetar gärna i ett tätt samarbete där vi lyssnar in dina önskemål och behov. När du anlitar oss vill vi att du ska känna att du valt en pålitlig partner.

Kundomdömen

Takläggare Sigtuna

Takläggning är ett stort projekt och det är ibland komplicerat, då taket måste kunna stå emot de hårda påfrestningar som ställs i Sveriges klimat samt andra yttre faktorer som kan medföra slitage. Därför händer det att saker går fel om man inte vet vad man håller på med, vilket i sin tur kan resultera i dyra reparationskostnader eller andra liknande åtgärder som ofta blir betydligt dyrare att åtgärda än vad det hade kostat att anlita oss som din takläggare i Sigtuna från början.

Vår långa erfarenhet av den här typen av arbeten innebär att vi vet vad vi håller på med och hur vi ska leverera tak av högsta kvalitet. Våra takläggare är självklart licenserade och har full koll på hur ett hållbart tak ska utformas.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri konsultation där vi kommer ut till dig på plats!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA TJÄNSTER

Vårt tjänsteutbud är stort. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder!