A&J Tak och Plåt

Takläggare Vallentuna

A&J Tak och Plåt AB är en takläggare i Vallentuna med lång erfarenhet av lyckade takarbeten. Vi erbjuder allt från totalrenovering och takomläggning till att byta tak. Med vår expertis inom området kan vi se till att ditt tak blir säkert, snyggt och hållbart i många år framöver.

Byta tak i Vallentuna?

Behöver du hjälp med att lägga nytt tak eller byta tak i Vallentuna eller dess omnejd? Då är A&J Tak och Plåt AB det självklara valet för dig. Med vår långa erfarenhet inom området kan vi garantera en högkvalitativ takrenovering eller takbyte som kommer att skydda ditt hem i många år framöver. Våra takläggare i Stockholm finns även till ditt förfogande.  

Kontakta oss i dag om du behöver en takläggare i Vallentuna!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

Du kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss. Med ROT-avdraget kan du spara pengar på ditt takprojekt och få mer pengar över i plånboken.

Licenserade och erfarna

Vi anställer enbart erfarna och licensierade takläggare och plåtslagare för att säkerställa högsta möjliga kompetens och kvalitet.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi är väl medvetna om hur viktigt förtroendet mellan oss som entreprenör och dig som kund är.

Kundomdömen

Takläggning i Vallentuna

Att byta tak är en viktig investering för att förlänga livslängden på din fastighet, och det är avgörande att arbetet utförs på rätt sätt för att undvika framtida problem. Vi har omfattande erfarenhet och kunskap av takläggning i Vallentuna, och vår personal består av kvalificerade och erfarna takläggare och plåtslagare. Med vår hjälp kan du vara säker på att din takomläggning utförs noggrant och på ett korrekt sätt.

Allt från renovering till takbyte

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom takläggning, från underhåll och renovering av befintliga tak till omläggning och byte av tak. Vårt erfarna team av plåtslagare kan också hjälpa dig med att byta takmaterial och ge råd om olika alternativ, såsom takpapp, plåttak eller tegeltak, för att du ska kunna välja det som passar din fastighet bäst.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.