A&J Tak och Plåt

Takläggare Sollentuna

Letar du efter en takläggare i Sollentuna? A&J Tak och Plåt AB är en takfirma i Sollentuna med lång erfarenhet och alla våra medarbetare är kunniga, licenserade takläggare och plåtslagare. Vi hjälper dig med allt från en komplett takrenovering till underhåll av tak och takpapp. Dessutom lägger vi även fokus på övriga byggtjänster som bland annat; flyttjänster, markismontering och bemanningsverksamhet.

Hjälp med takläggning i Sollentuna?

Vi hjälper dig! A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet av takläggning och att byta tak i Sollentuna med omnejd. Vi erbjuder även takrenovering i Stockholm och på andra platser i landet för dig som inte befinner dig i Sollentuna.  

Hör av dig till oss så pratar vi tak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag. Detta betyder att du som kund har möjlighet att få mer över i plånboken efter att vi färdigställt vårt arbete.

Erfarna takläggare

Vi är licenserade och erfarna takläggare som ständigt arbetar för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvaliteten på vårt arbete, då nöjda kunder är det viktigaste för oss.

Kundomdömen

Byta tak i Sollentuna?

Ett tak som behöver bytas eller renoveras ska aldrig ignoreras. Vi på A&J Tak och Plåt AB ser till att leverera takarbete av högsta kvalitet, för att ditt hus ska må bra. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med takrenovering eller att byta tak i Sollentuna med omnejd. Vi kan bland annat hjälpa dig med att:

  • Lägga nytt tak.

  • Utföra renovering/underhåll av befintligt tak.

  • Besiktning och underhåll/byte av takpapp vid behov. 

  • Byta takmaterial. Våra plåtslagare hjälper dig med dina önskemål och undersöker möjligheterna med bytet. Vissa material kan vara svårare att byta medan vissa är billigare men fungerar minst lika bra och andra är dyrare men speciellt hållbara.

 

Mer än en takfirma

Utöver takrenovering, takläggning och andra takprojekt kan vi även erbjuda hela byggnadsprojekt och byggtjänster.

Vi driver dessutom en bemanningsverksamhet, vilket innebär att du kan vända dig till oss om ditt företag behöver erfarna och skickliga takläggare eller plåtslagare under en längre tidsperiod. Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss, så berättar vi mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.