A&J Tak och Plåt

Takläggare Södertälje

Vi på A&J Tak och Plåt AB är en takläggare i Södertälje som är specialiserade på allt som rör takomläggning i Stockholm och området runtomkring. Vi kan hjälpa dig med allt från takrenoveringar och takomläggningar till att byta ut hela taket.

Hjälp med takläggning i Södertälje?

Behöver du hjälp med takläggning i Södertälje och dess omnejd? Då kan du vända dig till oss på A&J Tak och Plåt AB. Vi har en gedigen erfarenhet inom området och kan garantera att vi kan hjälpa dig med en takrenovering eller takbyte som ger dig ett högkvalitativt tak som kommer att hålla i många år framöver.

Kontakta oss om du behöver takläggare i Södertälje!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Reducerade kostnader

Väljer du att anlita oss för någon av våra tjänster kan du dra nytta av ROT-avdraget.

Licenserade takläggare

Vi anställer enbart välutbildade och erfarna takläggare för att säkerställa hög kvalitet på vårt arbete.

Nöjda kunder

Vi sätter höga standarder för kvalitet på vårt arbete och vår högsta prioritet är att se till att våra kunder är nöjda.

Kundomdömen

Takläggare i Södertälje

Att byta tak på din fastighet är en investering som kan förlänga dess livslängd, och det är viktigt att detta görs på rätt sätt för att undvika eventuella problem i framtiden. Vi har lång erfarenhet av takläggning i Södertälje, vilket ger oss den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på ett noggrant och korrekt sätt. Vårt team består enbart av licensierade och erfarna takläggare och plåtslagare, vilket garanterar att din takomläggning blir utförd med högsta möjliga kvalitet.

Takbyte såväl som takrenovering

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom takläggning och takrenovering i Södertälje. Vårt erfarna team av licenserade takläggare och plåtslagare kan ta hand om allt från underhåll och renovering av befintliga tak till omläggning och byte av tak. Vi hjälper dig även med att välja rätt takmaterial för din fastighet och ge råd om olika alternativ, såsom takpapp, plåttak eller tegeltak, för att du ska kunna få ett tak som passar dina behov och önskemål.

Mer än bara tak

A&J Tak och Plåt AB är främst en takrenoveringsfirma, men utöver takjobb erbjuder vi en rad andra byggtjänster, inklusive markismontering och flyttjänster. För att hjälpa våra kunder på ett mer flexibelt sätt erbjuder vi även bemanningsverksamhet för att tillfälligt förstärka ditt företag med våra kunniga takläggare och byggnadsarbetare. Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om våra tjänster.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.