A&J Tak och Plåt

Takläggare Norrtälje

A&J Tak och Plåt AB är en takläggare i Norrtälje som tar sig an olika typer av takprojekt – allt från omläggningar och renoveringar till helt nya tak. Vi har lång erfarenhet av den här typen av arbeten och vårt fulla fokus ligger alltid på att ge dig bästa tänkbara resultat för många år framöver. 

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

När du anlitar oss är du berättigad till ROT-avdraget för att göra avdrag på en del av arbetskostnaden. Det här sköter sig per automatik och avdraget görs direkt på din faktura.

Seriös aktör

För oss är det av yttersta vikt att du som kund blir nöjd med vårt arbete. Därför ser vi alltid till att finnas nära till hands för dig och lyssna in dina önskemål, så att det arbete vi levererar blir enligt dina förväntningar.

Experter med lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av den här typen av projekt och tack vare vår expertis kan vi leverera hållbara arbeten av högsta kvalitet. Du kan känna dig trygg med att våra takläggare är licenserade.

Kundomdömen

Takbyte Norrtälje

Vår långa erfarenhet har lärt oss vad som krävs för att lyckas med takbyten i Norrtälje. Att byta tak är en investering och när det utförs på rätt sätt kan det ge din fastighet en längre livslängd, men arbetet måste utföras på rätt sätt och det är mycket som kan gå fel om man inte vet vad man gör – därför rekommenderar vi att du anlitar oss!

Ett tak utsätts för stora påfrestningar och för att det ska kunna stå emot Sveriges stundtals hårda väderlek är det viktigt med hållbara och pålitliga lösningar. Vi kan hjälpa dig med allt från enklare renoveringar och reparationer till kompletta takbyten. Dessutom har vi erfarenhet av olika taktyper – från betong och tegel till plåt – och hjälper dig gärna att välja material om du är osäker på vad du ska ha.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster. Här kan du läsa mer om dem!