A&J Tak och Plåt

Takläggare Hässelby

Letar du efter en takläggare i Hässelby har du hittat helt rätt. Vi på A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet av takjobb i olika omfattning. Vi hjälper dig med allt från underhåll och renovering till komplett takläggning. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller kostnadsfri konsultation, så kommer vi ut till dig!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare hjälper dig!


CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Lägre kostnader

När du anlitar oss och använder ROT-avdraget kan du få ett reducerat pris på arbetskostnaden och på så sätt få mer pengar över i plånboken. Avdraget görs per automatik på fakturan.

Expertis och erfarenhet

Vi har erfarenhet av många lyckade takprojekt och tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi leverera tak av högsta kvalitet med lång hållbarhet för många år framöver.

En partner att lita på

Vi har erfarenhet av många lyckade takprojekt och tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi leverera tak av högsta kvalitet med lång hållbarhet för många år framöver.

Kundomdömen

Takläggning Hässelby

Oavsett om du behöver hjälp med att byta eller renovera tak är det ett projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Mycket kan gå fel om man inte vet vad man gör och felaktiga beslut kan leda till dyra reparationer och skenande kostnader. Därför rekommenderar vi alltid att ta hjälp av proffs. Vi har lång erfarenhet av takläggning i Hässelby och vet vad som behövs för att leverera hållbara resultat i många år framöver.

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer och kommer gärna ut till dig.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA TJÄNSTER

Vi har kunskaper inom många områden och kan därför erbjuda ett brett tjänsteutbud. Läs mer om våra tjänster här!