A&J Tak och Plåt

Takläggare Haninge

A&J Tak och Plåt AB är professionella takläggare i Haninge som står till tjänst med 40 erfarna och kunniga arbetare. Vi är dedikerade till att ge ditt hem den fullständiga takrenoveringen den förtjänar, från takpannor till nockpannor.

Komplett takservice

Vi utför både takläggning och underhåll av befintligt tak och granskar noggrant din takpapp och byter ut den om det behövs. Vill du byta takmaterial från ditt nuvarande, står våra plåtslagare redo att lyssna på dina önskemål och diskutera möjligheterna för bytet.

Kontakta oss om du behöver en takläggare i Haninge!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster ger dig rätt till att använda ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra avdrag på kostnaden.

Takläggare med erfarenhet

Vi är stolta över att ha ett team av licensierade takläggare och plåtslagare med lång erfarenhet.

Nöjda kunder

Vi lägger stor vikt vid att leverera högkvalitativt arbete och är engagerade i att uppnå kundnöjdhet.

Kundomdömen

Takläggning i Haninge

Som en erfaren takläggare i Haninge har vi det som krävs för att se till att ditt takbyte utförs på rätt sätt, från att välja de bästa materialen till att säkerställa att allt arbete utförs noggrant och korrekt. Vi förstår att ditt tak är en viktig del av din fastighet, och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete som skyddar din fastighet i många år framöver. Med vår hjälp kan du vara säker på att ditt takbyte blir lyckat. Vi finns för dig över hela huvudstaden och erbjuder på fler platser även takläggning i Stockholm!

Expertis inom flera områden

Vi är huvudsakligen specialiserade på takrenovering och takläggning i Haninge, men vår expertis sträcker sig inte bara till takjobb – vi erbjuder också andra byggtjänster såsom markismontering, flyttjänster och bemanningsverksamhet för att nå ut till en bredare kundkrets. Vi tror på att erbjuda vår yrkeskunskap inom flera områden för att möta de olika behoven hos våra kunder. Kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.