A&J Tak och Plåt

Takläggare Gnesta

A&J Tak och Plåt AB är en takläggare i Gnesta med lång erfarenhet av lyckade takprojekt. Våra tjänster inkluderar allt från omläggningar och renoveringar till att lägga helt nya tak. Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller kostnadsfri konsultation!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Avdrag på kostnaden

Våra tjänster är berättigade till ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra avdrag på delar av arbetskostnaden när du anlitar oss och på så sätt får mer pengar över i plånboken.

Lyhörda och seriösa

Att du blir nöjd med vårt arbete är alltid av yttersta vikt för oss. Därför ser vi alltid till att ha ett tätt samarbete där vi lyssnar in dina önskemål och behov för att tillsammans hitta den bästa lösningen.

Hållbara arbeten

Vi ställer höga krav på kvaliteten på vårt arbete, då nöjda kunder är det viktigaste för oss. A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet av den här typen av arbeten och med vår expertis i ryggen kan vi alltid leverera hållbara arbeten av högsta kvalitet. Självklart är våra takläggare licenserade.

Kundomdömen

Takbyte Gnesta

Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att leverera lyckad takläggning i Gnesta med omnejd. Det är en investering att byta tak och det ger ditt hus en längre livslängd, under förutsättning att arbetet utförs på rätt sätt. Om man inte vet vad man gör så är det mycket som kan gå fel, och därför rekommenderar vi att du anlitar våra professionella takläggare som vet vad som krävs!

För att taket ska kunna stå emot de hårda påfrestningar som ställs i Sverige är det avgörande med pålitliga och hållbara lösningar. Vi hjälper till med allt från enklare reparationer och renoveringar till kompletta takläggningar. Du kan dessutom känna dig trygg med att vi har erfarenhet av olika taktyper, allt från tegel och betong till plåt. Vi hjälper dig gärna att välja material om du är osäker på vilket du ska välja.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA TJÄNSTER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.