A&J Tak och Plåt

Takläggare Ekerö

Välkommen till A&J Tak och Plåt AB, där vi är specialister som takläggare på Ekerö. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, inklusive takrenovering, takomläggning och takbyte. Vi strävar alltid efter att ge ditt hem en heltäckande och professionell takrenovering, ända upp till taknocken.

Byta tak på Ekerö?

Behöver du byta tak på Ekerö? Vi erbjuder professionell assistans för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och av högsta kvalitet under lång tid framöver. Med vår omfattande expertis kan vi genomföra takbyten och takrenoveringar som kommer att ge dig ett pålitligt och högkvalitativt tak i många år framåt.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Spara mer med ROT-avdrag

När du anlitar oss kan du använda ROT-avdraget för att göra avdrag på delar av arbetskostnaden.

Takexperter med licens

Vi är stolta över att kunna säga att alla våra medarbetare är erfarna takläggare och plåtslagare med giltiga licenser.

Kundnöjdhet

Vi strävar efter att uppnå höga standarder i vårt arbete och att du blir nöjd är av det viktaste för oss.

Kundomdömen

Takläggning på Ekerö

När det kommer till takläggning på Ekerö är det en investering som påverkar livslängden för din fastighet. För att undvika framtida problem är det av högsta vikt att arbetet utförs på rätt sätt. Vi påtar oss uppgiften att erbjuda noggrann och högkvalitativ takläggning på Ekerö. Med omfattande kunskap och erfarenhet inom området kan vi garantera att vårt team av licensierade och erfarna takläggare och plåtslagare kommer att utföra din takomläggning med precision och uppfylla de högsta standarderna.

Många möjligheter inom taktjänster

Vi erbjuder ett omfattande utbud av taktjänster som täcker allt från underhåll och renovering av befintliga tak till takomläggning och takbyte. Våra erfarna plåtslagare kan också ge professionella råd när det gäller utbyte av takpapp och olika takmaterial.

Vi har specialiserat oss på olika typer av tak, inklusive takpapp, plåttak och tegeltak, för att kunna erbjuda våra kunder många flexibla alternativ när det kommer till takbyte.

En helhetslösning för dina byggbehov

Vi är stolta över att vara en takrenoveringsfirma som erbjuder olika taktjänster, inklusive takbyte i Stockholm. Men vi sträcker oss bortom bara takarbeten. Vårt verksamhetsområde omfattar även expertis inom byggnadsprojekt, markismontering och flytthjälp. Vid behov kan vi även erbjuda bemanningslösningar för ditt företag, där våra skickliga takläggare och byggnadsarbetare kan vara tillgängliga under längre perioder. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.