A&J Tak och Plåt

Takläggare Danderyd

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 stycken anställda, alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Dock begränsar vi oss inte enbart till takrenovering, takpapp och underhåll av tak utan lägger också fokus på övriga byggtjänster, markismontering, flyttjänster och bemanningsverksamhet. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Ett tak ska aldrig negligeras och på A&J Tak och Plåt AB ser vi till att utföra vårt arbete så att ditt tak alltid håller måttet, och får ditt hus att må bra. Vi lägger nytt tak och underhåller det befintliga. Vi kontrollerar din takpapp och lägger ny om det skulle behövas. Vill du byta takmaterial från ditt befintliga, står våra plåtslagare redo att lyssna till dina önskemål och diskuterar igenom möjligheterna för bytet. Vissa material är nämligen svåra att byta, vissa är billigare än andra men fungerar lika bra. Andra är speciellt hållbara men kostar en aning mer.  

Hör av dig till oss så pratar vi tak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Takläggare i Danderyd

Vi är till största delen en takrenoveringsfirma bestående av plåtslagare och takläggare, men förutom takpapp så utför vi också hela byggnadsprojekt där vi sysslar med allt inom byggtjänster. Vi har också bemanningsverksamhet om ditt företag skulle behöva ett handtag en längre tid av duktiga takläggare och byggnadsarbetare. Kontakta oss så får du veta mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.