A&J Tak och Plåt

Takläggare Danderyd

A&J Tak och Plåt är en takläggare i Danderyd med lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi utför takarbeten av alla slag, från takrenovering och takomläggning till hela takbyten. Våra takläggare är utbildade och erfarna, och vi använder alltid högkvalitativa material för att ditt nya tak ska hålla så hög kvalitet som möjligt.

Vi hjälper dig med allt som rör ditt tak, oavsett om du behöver renovera, byta eller lägga ett nytt tak.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Du kan göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket innebär att du får tillbaka lite av arbetskostnaden på din deklaration. Detta är ett bra sätt att få en mer prisvärd takläggning.

Takarbeten av hög kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda hög kvalitet på våra takarbeten. Våra takläggare är utbildade och erfarna, och vi använder alltid högkvalitativa material.

Kundnöjdhet

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med sitt takarbete. Därför är vi måna om att alltid leverera ett riktigt bra arbete efter dina önskemål. Vi finns med dig under hela projektets gång.

Kundomdömen

Takläggning i Danderyd

Har ditt tak börjat läcka? Är det dags för en takrenovering? Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt tak. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vi garantera att ditt tak blir lagt eller renoverat på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt.

Våra erfarna takläggare och plåtslagare kan hjälpa dig att hitta det tak som passar dina behov och önskemål. Vi erbjuder ett brett utbud av takmaterial, såsom takpapp, plåttak och tegeltak. Vi kan också hjälpa dig med rådgivning om hur du kan underhålla ditt tak så att det håller längre.

Mer än en takfirma

Vi är dock mer än ett takföretag och kan även erbjuda en rad andra byggtjänster, såsom markismontering, flyttjänster och bemanning. Vår bemanningsverksamhet kan hjälpa dig att tillfälligt förstärka ditt företag med våra kunniga takläggare och byggnadsarbetare.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.