A&J Tak och Plåt

Takläggare Bromma

Behöver du hjälp av en takläggare i Bromma? Vi på A&J Tak och Plåt AB är ett pålitligt val för ditt kommande projekt. Vår expertis sträcker sig inom flera områden och hjälper dig med jobb i alla storlekar, oavsett om det rör sig om mindre renoveringar eller kompletta takbyten. Tveka inte att höra av dig för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Reducerade kostnader

Våra tjänster ger dig möjlighet att använda RUT-avdraget och få en reducerad arbetskostnad. Avdraget görs direkt på din faktura och du får mer pengar över i plånboken.

Lång erfarenhet

Våra takläggare är licenserade och erfarna inom den här typen av arbeten, så du kan alltid förvänta dig hållbara resultat av högsta kvalitet när du anlitar oss.

Pålitliga takläggare

Att du som kund blir nöjd med oss och vårt arbete är det viktigaste för oss. Därför kan du alltid förvänta dig en pålitlig partner när du väljer oss.

Kundomdömen

Takläggning Bromma

Takläggning är ett stort projekt och det kan vara komplicerat, inte minst för att taket behöver stå emot hårda påfrestningar i olika väderförhållanden eller andra yttre faktorer som kan medföra stora prövningar för ditt tak. Därför är det lätt att saker och ting går fel om man inte vet vad man sysslar med. Det kan i sin tur resultera i dyra reparationer och liknande åtgärder som kan bli betydligt dyrare att åtgärda jämfört med vad det hade kostat att anlita oss för takläggning i Bromma från start. Vi har lång erfarenhet av den här typen av arbeten och som kund hos oss kan du känna dig trygg med att vi vet vad vi håller på med. Våra takläggare är licenserade och vet hur ett slitstarkt och hållbart tak ska vara. Vi hjälper dig hela vägen från start till mål. Tveka inte att kontakta oss här för mer information eller en kostnadsfri konsultation!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

Våra tjänster

Vi hjälper dig med olika taktyper – allt från tegel och papp till plåt. Här kan du läsa mer om våra tjänster!