A&J Tak och Plåt

Takläggare Bålsta

Om du letar efter en takläggare i Bålsta har du hittat helt rätt. A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet av takjobb i olika omfattning. Vi hjälper dig med allt från renovering och underhåll till komplett takläggning från grunden.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Reducerat pris

RUT-avdraget gör att du kan få ett reducerat pris på delar av arbetskostnaden och på så sätt få mer pengar över i plånboken. Avdraget sker per automatik på din faktura och det är inget du behöver fundera över.

Erfarenhet & expertis

Vi har många lyckade takprojekt i bagaget och tack vare vår långa erfarenhet och expertis kan vi erbjuda våra kunder tak av högsta kvalitet som kommer att hålla i många år framöver.

En partner att lita på

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och att du som kund blir nöjd med oss som partner är avgörande för oss. Utifrån dina önskemål skräddarsyr vi lösningar som levereras i tid.

Kundomdömen

Takrenovering Bålsta

Oavsett om du behöver hjälp med ett helt nytt tak eller en takrenovering i Bålsta är det ett projekt som kräver kunskap och erfarenhet. Det är mycket som kan gå fel om man inte vet vad man håller på med och felaktiga beslut kan resultera i dyra reparationer eller andra åtgärder som innebär att kostnaderna blir betydligt högre än vad som var tänkt från början. Därför rekommenderar vi alltid våra kunder att anlita oss! Vi har många års erfarenhet av den här typen av arbeten och vet vad som krävs för att bygga pålitliga tak som håller måttet år efter år, oavsett väderförhållanden eller tänkbara påfrestningar. 

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information, kostnadsfri konsultation eller rådgivning om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt takprojekt, hela vägen från start till mål! 

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av taktjänster såsom takläggning med tegel, plåt eller papp, med mera. Läs mer om våra tjänster här!