A&J Tak och Plåt

Takläggare Åkersberga

Vi på A&J Tak och Plåt AB är takläggare i Åkersberga med lång erfarenhet av alla typer av takjobb såsom takläggning, takrenovering och takpapp. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att hitta den lösning som passar dina behov och din budget.

Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt tak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Spara pengar med ROT

När du anlitar oss för ditt takprojekt kan du dra nytta av ROT-avdragets fördelar. Detta ger dig en återbetalning av upp till 30% av arbetskostnaderna. Allt sker per automatik så du behöver inte tänka på det.

Erfarna takläggare

Våra takläggare har både gedigen erfarenhet och rätt certifikat. Eftersom all expertis finns inom vår organisation, slipper vi ta hjälp utifrån. Detta innebär att du alltid kan räkna med en takservice av toppklass.

Nöjda kunder

Vårt mål är att du ska vara fullständigt nöjd med det vi utför. Vi tar till vara på dina förväntningar och guidar dig steg för steg genom arbetsprocessen, så att ditt tak blir exakt som du tänkt dig.

Kundomdömen

Takläggare i Åkersberga

Ett välskött tak spelar en avgörande roll i att bevara ditt hem mot yttre påfrestningar och ett slitet tak kan leda till utmaningar relaterade till isolering och fukt, och kan även påverka hemmets marknadsvärde.

Med vår gedigna bakgrund inom takläggning i Åkersberga är vi rustade att ge ditt hem det skydd det förtjänar.

Brett tjänsteutbud inom tak

Vi erbjuder taktjänster som innefattar allt från vanligt underhåll och renovering till kompletta takbyten.

Alla våra takläggare och plåtslagare är licenserade och har lång erfarenhet av olika typer av takjobb. Låter det här som något för dig? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.