A&J Tak och Plåt

Takläggare Tyresö

Är ditt tak i behov av en renovering? A&J Tak och Plåt AB är din takläggare på Tyresö. Vi erbjuder ett brett utbud av taktjänster, allt från takbyte till renovering och underhåll. Vi är också certifierade för att utföra arbeten på tak med takpapp.

Vi är proffs på tak

Vi har lång erfarenhet av takläggning och renovering och arbetar alltid med hög kvalitet och noggrannhet. Vi använder oss av moderna metoder och material för att säkerställa att ditt tak håller i många år framöver.

Hör av dig så berättar vi mer!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Få mer tillbaka

När du anlitar oss får du dra av 30% av arbetskostnaden på din deklaration, tack vare ROT-avdraget. Det innebär att du kan spara tusentals kronor på ditt takbyte. Avdraget görs på fakturan.

Vi kan tak

Våra takläggare är erfarna och kompetenta och arbetar alltid stenhårt för att leverera resultat av högsta möjliga kvalitet.

Vi är lyhörda för önskemål

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt takbyte. Därför är vi lyhörda för dina önskemål och vägleder dig genom hela processen. Tillsammans hittar vi lösningar baserat på dina önskemål!

Kundomdömen

Vi tar hand om din takläggning på Tyresö

Behöver du hjälp med takläggning på Tyresö? Då är vi rätt företag för dig. Vi har lång erfarenhet och expertis inom området, och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster

Vi utför alla typer av takläggnings- och takrenoveringsarbeten, oavsett om du behöver ett nytt tak, en takreparation eller ett takbyte. Vi kan hjälpa dig med allt från läggning av takpapp till installation av solceller.

Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ditt tak, så att du kan vara trygg i att det är i gott skick under många år framöver.

Vi erbjuder mer än ”bara” taktjänster

Vi är ett byggföretag som specialiserar oss på takläggning och takrenovering, men vi erbjuder även ett brett utbud av andra byggtjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från nybyggnation till renovering, och vi har erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag.

Förutom takläggning och takrenovering erbjuder vi:

  • Byggnadsprojekt
  • Byggtjänster
  • Bemanningsverksamhet

 

Om du behöver hjälp med ett byggprojekt eller om du letar efter duktiga och erfarna byggnadsarbetare, kontakta oss i dag!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.