A&J Tak och Plåt

Takläggare Solna

Är ditt tak i behov av en renovering? Vi på A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet av takläggning i Solna. Vi erbjuder ett brett utbud av taktjänster, allt från takbyte till renovering och underhåll. Vi är också certifierade för att utföra arbeten på tak med takpapp.

Vi är proffs på tak

Vi har lång erfarenhet av takläggning och renovering och arbetar alltid med hög kvalitet och noggrannhet. Vi använder oss av moderna metoder och material för att säkerställa att ditt tak håller i många år framöver.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta den lösning som passar dig bäst!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

När du anlitar oss för takarbete kan du utnyttja ROT-avdraget. Det innebär att du får tillbaka upp till 30% av arbetskostnaden på din deklaration.

Professionellt utfört arbete

Alla våra takläggare är erfarna och licenserade, så du kan räkna med att arbetet utförs professionellt.

Kundnöjdhet

Vi är måna om att du ska bli nöjd med vårt arbete. Vi är lyhörda för dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Takrenovering i Solna

Ditt tak är viktigt för att skydda din fastighet från väder och vind. Men ett tak som är i dåligt skick kan orsaka problem, både med värme och fukt och med värdet på din fastighet.

Vi är en takläggare med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering i Solna. Vi kan hjälpa dig att få ett tak som håller i många år framöver.

Allt inom tak

Vi erbjuder ett brett utbud av taktjänster, allt från underhåll och renovering till omläggning och byte av tak. Vi kan även hjälpa dig med markismontering, flyttjänster och bemanning.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi hjälper dig gärna att hitta den lösning som passar dig bäst.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.