A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Vallentuna

A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet inom plåtslageri i Vallentuna och övriga delar av Stockholm. Med stor erfarenhet från många olika typer av projekt har vi genom åren skaffat oss djupgående färdigheter inom diverse aspekter av plåthantverket.

Vi hjälper dig med ditt plåttak

Oavsett om det gäller reparationer, renoveringar eller installation av plåttak i Vallentuna, finns vårt team av erfarna plåtslagare till förfogande för att hjälpa dig med ditt projekt. Vi begränsar oss dock inte bara till Vallentuna utan vi hjälper våra kunder med olika typer av jobb inom plåt i Stockholm med omnejd.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag = minskad kostnad

Med ROT-avdraget kan du göra avdrag på kostnaderna för våra tjänster. Avdraget tillämpas automatiskt på fakturan, vilket resulterar i att du får behålla mer av dina pengar efter att vi har avslutat vårt uppdrag.

Specialister på plåtslageri

Vårt team består av licenserade plåtslagare som alltid levererar arbete av förstklassig standard. Vi tillhandahåller tjänster som är pålitliga och säkra, där vår entusiasm och yrkesstolthet genomsyrar allt vi gör.

Kundnöjdhet är A och O

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders behov och förväntningar. Vi leverar alltid högkvalitativa projekt, allt i syfte att garantera att du som kund blir nöjd med vårt arbete.

Kundomdömen

Plåtslageri i Vallentuna

På A&J Tak och Plåt AB står vi till din tjänst när det gäller plåtslageri i Vallentuna och hela Stockholm. Vi tar oss an alla typer av plåtjobb. Vårt team, som består av skickliga och erfarna plåtslagare, kombinerar rätt kompetens för att hantera alla typer av plåtarbeten. Vi sätter alltid kvalitet i främsta rummet och strävar efter att leverera enastående resultat.

Vi kan mer än plåt

Vår expertis omfattar mer än bara traditionellt plåtslageri. Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom byggbranschen som står till ditt förfogande.

Vi anpassar våra tjänster till varje enskild kunds specifika behov, och levererar arbete av högsta kvalitet. Tveka inte att höra av dig till oss i dag för mer information om hur vi kan hjälpa dig i ditt kommande byggprojekt!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.