A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Uppsala

A&J Tak och Plåt AB är en erfaren plåtslagare i Uppsala som utför både traditionellt och modernt plåtarbete. Plåt är ofta placerad på exponerade platser och kräver därför högkvalitativt hantverk för att motstå Sveriges klimat. Vi har höga krav på vårt arbete för att garantera att ditt tak håller i flera år framöver. Med rätt montering och regelbundet underhåll kan ett plåttak hålla i upp till 50 år, vilket gör det till en långsiktig och hållbar lösning för ditt tak.

Hjälp med plåt i Uppsala?

Hör av dig till oss om du letar efter en pålitlig plåtslagare som utför modernt plåtarbete i Uppsala. Vi har lång erfarenhet av plåttak och plåtarbeten och hjälper dig även med plåtslageriarbeten i Stockholm och närliggande områden. Kontakta oss så diskuterar vi vilka möjligheter som finns för dig! 

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får mer över i plånboken när vi slutfört vårt arbete.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalitet på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste.

Kundomdömen

Plåtslageri Uppsala

Med många års erfarenhet som plåtslagare i Uppsala är vi på A&J Tak och Plåt AB en pålitlig aktör med gedigen kunskap och expertis inom området. Vi är väldigt stolta över vår skicklighet som plåtslagare och välkomnar de utmaningar som ställs på oss när det gäller plåttak i Uppsala.

Vi är inte bara experter på plåttak

Även om vi till största delen är en takrenoveringsfirma, så erbjuder vi även helhetslösningar inom byggtjänster och kan hantera olika byggnadsprojekt. Dessutom har vi en bemanningsverksamhet för att tillhandahålla erfarna takläggare och byggnadsarbetare. Vi anpassar oss alltid till våra kunders specifika behov. Kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.