A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Tyresö

A&J Tak och Plåt AB är plåtslagare på Tyresö med lång erfarenhet av såväl traditionellt som modernt plåtarbete. Plåten är ofta placerad på utsatta ställen och kräver därför högkvalitativt hantverk för att klara av det svenska klimatet. Vi ställer höga krav på vårt arbete för att garantera att ditt tak håller i flera år framöver. Ett välutfört plåttak kan ha en livslängd på upp till 50 år om det sköts på rätt sätt.

Hjälp med plåttak på Tyresö?

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med ditt plåttak på Tyresö. Vi begränsar oss dock inte enbart till Tyresö, utan finns även för dig som söker en plåtslagare i Stockholm med omnejd.

Hör av dig till oss så pratar vi tak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Plåtslageri Tyresö

Vi har lång erfarenhet som plåtslagare och det som utmärker oss på A&J Tak och Plåt AB är att vi har all expertis och kunskap inom företaget, vilket innebär att vi alltid kan garantera hög standard på vårt hantverk – något som är särskilt viktigt när det handlar om plåt. Vi är stolta över vår skicklighet som plåtslagare och uppskattar utmaningarna som ställs på oss plåtslagare på Tyresö.

Mer än bara plåttak

Vi är en mångsidig takrenoveringsfirma med duktiga plåtslagare och takläggare. Förutom plåttak utför vi även byggnadsprojekt och erbjuder en helhetslösning inom byggtjänster. Vårt företag har även en bemanningsverksamhet för att erbjuda duktiga takläggare och byggnadsarbetare till ditt företag under en längre tid. Vi är flexibla och kan anpassa oss till våra kunders unika behov. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.