A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Täby

Behöver du en pålitlig plåtslagare i Täby? Då har du kommit rätt! Vi på A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet av olika typer av plåtarbeten. Vi är stolta över vår expertis inom branschen och vårt engagemang för att uppnå högsta kvalitet i allt vi gör. Med vår erfarenhet och vårt skickliga team kan du lita på att vi utför jobbet med noggrannhet och precision för att möta dina krav och behov.

Låt oss hjälpa dig med ditt plåttak

Oavsett om du behöver hjälp med reparation, renovering eller installation av ett nytt plåttak i Täby så kan du lita på oss. Kontakta oss i dag för att få den bästa hjälpen av en professionell plåtslagare i Täby! Vi erbjuder även våra tjänster runt om i hela Stockholmsområdet. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med plåtarbeten i Stockholm.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Vårt arbete är avdragsgillt, vilket innebär att du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss för våra tjänster. ROT-avdraget görs direkt på fakturan, så du behöver inte bekymra dig över komplicerade uträkningar, då det sker per automatik.

Komplett tjänst

Vårt team består av erfarna plåtslagare med alla nödvändiga licenser som krävs för att säkerställa högkvalitativt arbete. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och pålitlig tjänst till våra kunder, och vår stolthet över vårt team är synlig i allt vi gör.

Nöjda kunder

Att uppfylla våra kunders behov och önskemål är alltid vårt främsta fokus. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat och ställer därför höga krav på vår egna arbetsinsats för att säkerställa kundens fulla tillfredsställelse.

Kundomdömen

Plåtslageri Täby

Vi är specialister inom plåtslageri och är ett pålitligt alternativ för alla dina plåtbehov. Våra skickliga plåtslagare har bred erfarenhet och den kompetens som krävs för att utföra alla typer av plåtarbeten. Vi förstår vikten av högkvalitativt hantverk och arbetar alltid för att uppnå högsta kvalitet på våra projekt.

Som experter inom plåtarbete är vi väl medvetna om att plåtarbeten måste utföras på ett högkvalitativt sätt för att hålla i många år framöver. Våra plåtslagare är därför skickliga och noggranna med detaljer, och vi strävar alltid efter att uppnå den högsta nivån av kundnöjdhet genom våra kundfokuserade tjänster. Oavsett dina behov, kan du lita på att vi gör allt för att ge dig högsta kvalitet på ditt plåtarbete.

Mer än “bara” plåtslagare

Vi är mer än ”bara” plåtslagare, och erbjuder ett brett utbud av lösningar för alla dina byggbehov. Vårt erfarna team består inte bara av skickliga plåtslagare utan även av kunniga byggnadsarbetare och takläggare. 

Vi är stolta över att ha förmågan att anpassa våra tjänster efter våra kunders behov och att alltid sträva efter att leverera högsta kvalitet på vårt arbete. Kontakta oss i dag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa byggprojekt.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.