A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Sollentuna

Letar du efter kompetenta plåtslagare i Sollentuna? Ditt sökande tar slut här! Hos oss på A&J Tak och Plåt AB har vi samlat på oss gedigen kunskap genom åren och har erfarenhet från mängder av olika plåtprojekt. Vår expertis och entusiasm att alltid leverera resultat av högsta kvalitet gör oss unika i branschen.

Vi tar hand om ditt plåttak

Oavsett om du behöver hjälp med att reparera, renovera eller installera ett nytt plåttak i Sollentuna, står vi redo att hjälpa till. Vårt team av professionella plåtarbetare är bara ett samtal bort. Vår service sträcker sig även utöver Sollentunas gränser, vi verkar inom hela Stockholm och dess omnejd. Du kan hitta mer information om hur våra plåtslagare i Stockholm arbetar här.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Kostnadsbesparingar

Vår tjänster berättigar ROT-avdrag som ger dig skattemässiga förmåner när du anlitar oss för våra tjänster. ROT-avdraget appliceras direkt på fakturan, vilket innebär att du slipper oroa dig för komplicerade beräkningar då det sker automatiskt.

En helhetslösning

Vårt team består av erfarna plåtslagare med alla nödvändiga licenser för att garantera arbete av högsta kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda en pålitlig och trygg service till våra kunder, och vår stolthet över vårt team genomsyrar allt vi gör.

Nöjda kundrelationer

Att uppfylla våra kunders behov och önskemål är alltid vårt primära fokus. Vi strävar alltid efter att uppnå de bästa möjliga resultaten och ställer därför höga krav på vår egen arbetsinsats för att säkerställa att du som kund blir helt nöjd.

Kundomdömen

Plåtslageri i Sollentuna

Vi är experter inom plåtslageri i Sollentuna med omnejd och utgör det pålitliga valet för alla dina plåtjobb. Vårt team av skickliga plåtslagare besitter omfattande erfarenhet och den kompetens som krävs för att genomföra diverse plåtarbeten. Vi förstår betydelsen av gediget hantverk och strävar alltid efter att uppnå högsta kvalitet på våra projekt.

Vi sträcker oss även utanför plåtslagning

Vi är mer än ”bara” plåtslagare – vi erbjuder ett omfattande utbud av lösningar för alla dina byggbehov. Vårt erfarna team består inte bara av skickliga plåtslagare, utan även kunniga byggnadsarbetare och takläggare.

Vi är stolta över vår förmåga att skräddarsy våra tjänster efter våra kunders unika behov och att alltid sträva efter att leverera arbete av högsta kvalitet. Kontakta oss i dag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt kommande byggprojekt!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.