A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Södertälje

På jakt efter en plåtslagare i Södertälje? Då kan vi på A&J Tak och Plåt AB hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av både traditionellt och modernt plåtarbete och vi är stolta över att leverera högkvalitativt hantverk till våra kunder. Vi förstår att plåt ofta används på exponerade platser och att det krävs noggrannhet och expertis för att säkerställa att den kan motstå Sveriges klimat. Med vår expertis och höga kvalitetskrav kan du lita på att vi är det bästa valet när du behöver hjälp av en plåtslagare i Södertälje.

Vi hjälper dig med ditt plåttak

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med ditt plåttak i Södertälje. Vi ser till att monteringen görs på rätt sätt och ger dig tips om regelbundet underhåll så att ditt plåttak kan hålla i upp till 50 år. Med vår expertis och höga kvalitetskrav kan du lita på att vi är det bästa valet för ditt plåttak i Södertälje eller övriga Stockholmsområdet. Läs mer om hur vi arbetar med plåttak i Stockholm.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

När du anlitar oss kan du inte bara förvänta dig högkvalitativt arbete, utan även minskade kostnader genom ROT-avdrag.

Komplett tjänst

Vi är stolta över att ha ett team som består av licensierade plåtslagare med gedigen erfarenhet.

Kundnöjdhet

Vi sätter alltid våra kunders behov och önskemål i fokus och arbetar hårt för att uppnå deras förväntningar.

Kundomdömen

Plåtslageri Södertälje

Med vår breda erfarenhet inom plåtslageri är vi på A&J Tak och Plåt AB en pålitlig aktör inom branschen. Vi är specialiserade på att utföra allt plåtarbete inom företaget och våra erfarna plåtslagare garanterar högsta kvalitet på arbetet.

Vi är väl medvetna om att plåt är en exponerad yta som utsätts för hög väderpåverkan och att det är viktigt att plåtarbete utförs med högkvalitativt hantverk för att garantera att det håller i många år framöver. Vår expertis och kundfokuserade inställning gör att vi alltid strävar efter att uppnå den högsta nöjdhetsnivån för våra kunder.

Inte “bara” plåtslagare

Utöver plåtarbete erbjuder vi även lösningar för andra byggprojekt och vi har kunniga och erfarna byggnadsarbetare och takläggare inom vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att förstå våra kunders unika behov och anpassar våra tjänster efter det. Hör av dig till oss för mer information om vad vi kan erbjuda dig!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.