A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Nacka

Vi på A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet som plåtslagare i Nacka och Stockholmsområdet i stort. Tack vare en mängd uppdrag under åren, har vi skaffat oss en gedigen kunskap inom olika typer av plåtarbeten.

Ditt plåttak är i trygga händer hos oss

Oavsett om du behöver hjälp med reparation, renovering eller installation av ett plåttak i Nacka, är vårt team av skickliga plåtslagare redo att hjälpa dig. Verksamhetsområdet sträcker sig bortom Nacka och omfattar plåttak i Stockholm med omnejd.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Använd ROT-avdraget

Med ROT-avdraget kan du dra av en del av kostnaden för våra tjänster. Avdraget sker direkt på fakturan per automatik, vilket innebär att du får mer pengar kvar i plånboken när vi har slutfört vårt arbete.

Expertis inom plåtslageri

Vårt team består av licensierade plåtslagare som levererar arbete av högsta kvalitet. Vi strävar efter att leverera pålitlig och säker service, där vårt engagemang och stolthet återspeglas i allt vi gör.

Kundnöjdhet är vår prioritet

Vi strävar efter att alltid tillgodose våra kunders behov och önskemål. Vi sätter höga standarder för oss själva för att alltid kunna leverera toppresultat, allt för att säkerställa att du som kund blir nöjd med vårt arbete.

Kundomdömen

Plåtslagare i Nacka

Vi på A&J Tak och Plåt AB hjälper dig med plåtarbeten i Nacka och övriga Stockholm. Vi finns till förfogande för all sorts plåtverksamhet. Vi har ett starkt team av skickliga plåtarbetare, som har lång expertis och kombinerar de rätta färdigheterna för att klara av diverse plåtarbeten. Vi prioriterar alltid kvalitet och arbetar för att uppnå enastående resultat.

Vi erbjuder mer än plåtarbeten

Vår expertis sträcker sig bortom det traditionella plåtarbetet. Vi har tillgång till ett brett spektrum av tjänster inom byggsektorn tillgängliga för dig.

Vi är stolta över vår flexibilitet att kunna skräddarsy våra tjänster för varje enskild kunds behov och håller fast vid att ständigt erbjuda toppkvalitativt arbete. Tveka inte att kontakta oss i dag för att få mer detaljer om hur vi kan hjälpa dig med ditt framtida byggprojekt!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.