A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Huddinge

Vi på A&J Tak och Plåt AB är en plåtslagare i Huddinge som har lång erfarenhet av både traditionellt och modernt plåtarbete. Eftersom plåten ofta placeras på utsatta ställen, krävs högkvalitativt hantverk för att klara av det svenska klimatet.

Vi ställer höga krav på vårt arbete för att kunna garantera att ditt tak håller i flera år framöver. Ett välutfört plåttak kan ha en livslängd på upp till 50 år om det sköts på rätt sätt.

Hjälp med plåttak i Huddinge?

Behöver du hjälp med ditt plåttak i Huddinge ska du inte tveka på att höra av dig till oss. Vi sträcker oss dock längre än Huddinge och finns tillgängliga för dig som söker ett plåtslageri i Stockholm och dess omnejd. Vi har erfarenhet och kunskap för att ta oss an både små och stora projekt och garanterar hög kvalitet på vårt arbete oavsett var vi arbetar.

Hör av dig!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

ROT-avdrag

Våra tjänster är berättigade till ROT-avdrag, vilket innebär att du får mer pengar över i plånboken när arbetet är färdigt.

Erfarna plåtslagare

Alla som är anställda hos oss är licenserade plåtslagare och har lång erfarenhet inom branschen.

Nöjda kunder

Kundnöjdhet är en av våra främsta prioriteringar. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders önskemål och behov.

Kundomdömen

Plåtslagare i Huddinge

A&J Tak och Plåt AB har en gedigen bakgrund som plåtslagare och det som särskiljer oss är vår omfattande kompetens och erfarenhet som finns inom företaget. Detta gör att vi alltid kan garantera högsta kvalitet på vårt arbete, vilket är avgörande när det gäller plåt. Vi är stolta över vår skicklighet som plåtslagare och tar tacksamt emot utmaningarna som möter oss i vårt arbete som plåtslageri i Huddinge.

Mer än specialister på plåttak

Vi är inte bara specialiserade på plåttak – som takrenoveringsfirma har vi en bred kompetens inom byggprojekt och kan erbjuda helhetslösningar inom byggtjänster. Utöver våra duktiga plåtslagare och takläggare har vi även en bemanningsverksamhet som möjliggör att vi kan erbjuda erfarna byggnadsarbetare och takläggare till ditt företag vid behov. Vi är flexibla och anpassar våra tjänster efter våra kunders specifika behov. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.