A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Ekerö

Söker du plåtslagare på Ekerö? Välkommen till A&J Tak och Plåt!

Vi har lång erfarenhet av olika typer av plåtjobb och vår kompetens omfattar flera aspekter av plåtslageri och tillämpas med stor yrkesskicklighet.

Vi hjälper dig med ditt plåttak

Vårt engagerade team av erfarna plåtslagare är tillgängliga för dina projekt, vare sig det handlar om reparationer, renoveringar eller nyinstallationer av plåttak på Ekerö. Vi är inte begränsade till Ekerö, utan hjälper kunder med plåttak över hela Stockholmsområdet. Tveka inte att kontakta oss för plåtarbeten i Stockholm.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Sänkta utgifter med ROT-avdrag

Med hjälp av ROT-avdraget minskas din kostnad för de tjänster vi erbjuder. Avdraget appliceras direkt på fakturan, vilket gör att du får behålla mer av dina pengar när vi har färdigställt vårt jobb.

Erfarna plåtslagare

Vårt team är fyllt med certifierade plåtslagare som ständigt levererar tjänster av högsta klass. Vi står för pålitlighet och säkerhet i varje projekt, allt präglat av vår passion och yrkesstolthet.

Nöjda kunder är vår prioritet

Vår ambition är att alltid lyssna efter och följa våra kunders krav och önskemål. Vi fullbordar varje projekt med hög kvalitet, allt för att säkerställa att du som kund är nöjd med vårt arbete.

Kundomdömen

Plåtslageri på Ekerö

Vi finns här för dig som behöver ett plåtslageri på Ekerö. Inget plåtarbete är för stort eller litet för vårt team av erfarna och duktiga plåtslagare. Vår kompetens täcker alla aspekter av plåtarbete och vi lägger stort fokus på kvalitet, med en ständig strävan efter att överträffa kundernas förväntningar.

Vår kunskap sträcker sig längre än plåt

Vi erbjuder en bredd av tjänster som sträcker sig bortom det traditionella plåthantverket. Inom byggsektorn har vi en rad olika tjänster tillgängliga för dig.

Vi skräddarsyr våra tjänster för att matcha varje individs unika behov och vi är stolta över att leverera arbeten av toppklass. Ta kontakt med oss i dag för att få reda på mer om hur vi kan vara till hjälp i ditt framtida byggprojekt!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.