A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Danderyd

A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet som plåtslagare i Danderyd och runt om i Stockholm. Vår gedigna erfarenhet har byggts upp genom en mängd olika uppdrag under åren, vilket resulterat i en djup förståelse för alla aspekter av plåtarbeten.

Vi hjälper dig med ditt plåttak

Behöver du hjälp med att reparera, renovera eller installera ett nytt plåttak i Danderyd, står vi redo att vara till tjänst. Våra erfarna plåtslagare ser fram emot att hjälpa dig. Vår verksamhet sträcker sig bortom Danderyds gränser och över hela Stockholm med omnejd. Få mer information om hur vi arbetar som plåtslageri i Stockholm eller kontakta oss så pratar vi tak!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Lägre pris med ROT-avdrag

När du anlitar oss för någon av våra tjänster, kan du använda ROT-avdraget. Det innebär att du kan göra skattemässiga besparingar och får mer pengar över i plånboken. Avdraget görs direkt på fakturan per automatik, så du behöver inte göra något.

Proffs inom plåtslageri

Hos oss hittar du kvalificerade plåtslagare som besitter alla relevanta licenser för att garantera högkvalitativt arbete. Vi är engagerade i att ge pålitlig och säker service, och stoltheten i vårt team genomsyrar alla aspekter av vårt arbete.

Fokus på kundnöjdhet

Att tillmötesgå våra kunders behov och önskemål står alltid i centrum för vårt arbete. Vi ställer höga krav på oss själva för att försäkra oss om att vi alltid levererar optimala resultat, med syftet att garantera din fullkomliga tillfredsställelse som kund.

Kundomdömen

Plåtslageri Danderyd

A&J Tak och Plåt AB hjälper dig med alla dina plåtbehov i Danderyd och dess omnejd. Vår personalstyrka består av erfarna plåtslagare som besitter en bred kunskapsbas och är utrustade med rätt kompetens för att hantera en rad olika plåtjobb. Vi värdesätter kvalitetsarbete och strävar konstant efter att leverera enastående resultat.

Inte endast plåtslagare – vi är mer än så

Vi är inte begränsade till enbart plåtslageri. Vi har ett omfattande utbud av byggrelaterade lösningar tillgängliga för dig. Vårt team inkluderar även erfarna byggare och takläggare.

Vi tar stolthet i vår förmåga att anpassa våra tjänster till varje kunds specifika behov och står fast vid att alltid leverera högkvalitativt arbete. Tveka inte att kontakta oss i dag för att få mer information om hur vi kan bistå dig i ditt kommande byggprojekt!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.