A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Åkersberga

A&J Tak och Plåt AB är en plåtslagare i Åkersberga med lång erfarenhet av traditionellt och modernt plåtarbete. Vi vet att plåttak är utsatta för tuffa förhållanden i det svenska klimatet, därför ställer vi höga krav på vårt arbete.

Vårt mål är att du ska ha ett tak som håller i många år. Ett väl utfört plåttak kan ha en livslängd på upp till 50 år om det sköts på rätt sätt.

Vi utför allt från små reparationer till stora projekt. Vi är tillgängliga för dig som bor i Åkersberga och dess omnejd.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Få mer pengar över

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag. Det innebär att du kan göra avdrag på skatten för arbetskostnaden.

Våra erfarna plåtslagare

Alla våra plåtslagare är licenserade och har hög kompetens samt lång erfarenhet inom branschen.

Vi sätter kunden i fokus

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål och behov.

Kundomdömen

Plåtslageri Åkersberga

A&J Tak och Plåt AB är ett plåtslageri i Åkersberga med lång erfarenhet och gedigen kompetens. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa plåtarbeten, oavsett om det gäller takläggning, fönsterbeslag eller andra plåtarbeten.

Våra plåtslagare är utbildade och erfarna, och vi använder oss endast av de bästa materialen. Vi garanterar att ditt arbete håller i många år framöver.

Allt under ett tak

Vi är ett plåtslageri och byggföretag med en bred kompetens inom byggtjänster. Vi erbjuder helhetslösningar för både små och stora projekt, från takläggning och fönsterbeslag till totalentreprenader.

Våra duktiga plåtslagare och takläggare har lång erfarenhet och kunskap, och vi använder oss endast av de bästa materialen. Vi garanterar att ditt arbete håller i många år framöver.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.