A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Uppsala

Hos A&J Tak och Plåt är vi specialiserade på att renovera fasader i Uppsala och dess omgivningar. Vi är medvetna om vikten av att fastighetens fasad inte bara ser estetiskt tilltalande ut, utan också fungerar som ett skydd mot väder och vind. En väl underhållen fasad är en investering för framtiden och kan bidra till att förlänga livslängden på ditt hus.

Vi har lång erfarenhet av fasadrenoveringar och vi garanterar att vi levererar ett professionellt resultat som du kommer att vara nöjd med. Vi hjälper dig att välja rätt material och metod som passar bäst för just din fastighet och ser till att din fasad skyddas och behåller sin eleganta utseende i många år framöver.

Tveka inte att ta kontakt med oss för en kostnadsfri offertförfrågan och låt oss hjälpa dig att ta hand om din fastighets fasad på bästa möjliga sätt i Uppsala och dess närområde. Vi är redo att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större renoveringsprojekt av din fasad.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Uppsala!

Vi är experter på takrenovering och vår personalstyrka består av skickliga takläggare och plåtslagare. Förutom takpappinstallation kan vi ta hand om hela byggprojekt med vår breda lista av byggtjänster. Vi kan också tillhandahålla bemanningslösningar med erfarna takläggare och byggare. Kontakta oss för att veta mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.