A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering
Upplands Väsby

För oss på A&J Tak och Plåt är det viktigt att din fastighetsfasad skyddar ditt hem mot väder och vind. Vi är experter på rengöring, underhåll och renovering av husfasader i Upplands Väsby och omnejd. En väl utförd fasad kan hjälpa till att förlänga livslängden på ditt hus och ger dig större trygghet med en helt ny yttre glans.

Vi har lång erfarenhet av fasadrenovering i Upplands Väsby och vi gör allt för att ge ett proffsigt resultat. Vi hjälper dig att välja rätt material och metod som passar just din fastighet, så att din fasad skyddas ordentligt och ser fräsch ut under en lång tid framöver.

Kontakta oss redan idag och vi skickar dig gärna en kostnadsfri offert för din fastighets fasad i Upplands Väsby.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Upplands Väsby!

Vi är främst en firma som utför takomläggning,  och består av både plåtslagare och takläggare. Förutom att arbeta med takpapp, så tar vi även på oss hela byggnadsprojekt och kan erbjuda ett brett spektrum av byggtjänster. Dessutom tillhandahåller vi bemanningslösningar för företag som behöver skickliga takläggare och byggnadsarbetare under en längre tid. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.