A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Täby

A&J Tak och Plåt är specialister på fasadrenovering i Täby med omnejd. Vi har expertisen och erfarenheten för att ta hand om allt från mindre reparationer till större renoveringsprojekt av din fasad.

Med många års erfarenhet av fasadrenoveringar i Stockholm, inklusive Täby, kan vi garantera att vi levererar högkvalitativa resultat. Vi hjälper dig att välja det material och den metod som passar bäst för din fastighet och ser till att din fasad skyddas och bevarar sitt eleganta utseende under många år framöver.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan om du behöver hjälp med en fasadrenovering i Täby eller dess närområde. 

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare.

Kundnöjdhet

För oss är en nöjd kund det viktigaste, så därför ställer vi alltid höga krav på kvaliteten på vårt arbete.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Täby!

Att renovera fasaden är en viktig investering för din fastighet. Med en ny fasad förlängs livslängden på ditt hus och det är viktigt att arbetet utförs korrekt för ett optimalt resultat. Vi har lång erfarenhet av fasadrenoveringar i Täby och Stockholm med omnejd. Vi vet vad som krävs för att leverera kvalitetsfasader som håller i många år framöver.

Vi hjälper dig med allt från underhåll och reparation av befintliga fasader, till att bygga en helt ny fasad. Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att kontakta oss!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.