A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Täby

A&J Tak och Plåt är specialister på att utföra fasadrenoveringar i Täby och dess omgivningar. Vi förstår vikten av att din fastighets fasad inte bara är estetiskt tilltalande, utan även fungerar som ett skydd mot de tuffa klimatförhållandena i Stockholmsområdet. En väl underhållen fasad är en investering för framtiden och kan bidra till att öka livslängden på ditt hus.

Med många års erfarenhet av fasadrenoveringar i Stockholm, inklusive Täby, kan vi garantera att vi levererar högkvalitativa resultat som du kommer att vara nöjd med. Vi hjälper dig att välja rätt material och metod som passar bäst för just din fastighet och ser till att din fasad skyddas och bevarar sitt eleganta utseende under många år framöver.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan om du behöver hjälp med en fasadrenovering i Täby eller dess närområde. Vi har expertisen och erfarenheten för att ta hand om allt från mindre reparationer till större renoveringsprojekt av din fasad. Med vårt engagemang och vår kompetens kan du vara säker på att ditt hem är i trygga händer.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Täby!

Som en takrenoveringsfirma är vårt fokus takläggning och plåtslageri, men vi erbjuder också fullständiga byggtjänster för att hantera alla dina byggbehov. Vi har även en bemanningsverksamhet som kan ge kvalificerade takläggare och byggare under en längre tidsperiod. Kontakta oss för att få reda på mer!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.