A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Sollentuna

A&J Tak och plåt erbjuder en omfattande fasadrenoveringstjänst i Sollentuna som kan hjälpa dig att ge din fastighet ett helt nytt utseende. Med vår erfarenhet och expertis inom tak- och plåtarbete är vi väl utrustade för att utföra en rad olika fasadrenoveringsprojekt, oavsett storlek eller omfattning.

Vi arbetar noggrant med varje steg i processen, från inspektion och planering till utförande och efterbehandling. Vårt team av skickliga hantverkare och tekniker använder endast högkvalitativa material och verktyg för att säkerställa en hållbar och högpresterande fasadrenovering.

Vi kan hjälpa till med allt från reparation och underhåll av befintliga fasader till totalt ombyggnadsprojekt. Oavsett om du vill förbättra utseendet på din fastighet eller behöver en professionell reparationstjänst, kan du lita på att A&J Tak och plåt är det rätta valet för din fasadrenovering i Sollentuna.

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och få en kostnadsfri offert för din fasadrenovering. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den fastighet du alltid har drömt om!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Sollentuna!

Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är takomläggning i Stockholmsområdet, och vi har en personalstyrka bestående av både plåtslagare och takläggare. Men vi erbjuder också kompletta byggtjänster för hela byggnadsprojekt, utöver takpappinstallation. Dessutom har vi en bemanningsverksamhet som kan tillhandahålla skickliga takläggare och byggare på längre sikt. Kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.