A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Södertälje

Se till att ditt husfasad är i bra skick med hjälp av A&J Tak och Plåt, experter på fasadrenovering i Södertälje. Vi förstår vikten av en välmående fasad som skyddar ditt hus från skador och ger det ett vackert utseende.

Vi har lång erfarenhet av att renovera fasader i Södertälje med omnejd och ser till att leverera ett professionellt resultat som håller högsta kvalitet. Oavsett om du behöver en renovering eller underhåll av din befintliga fasad, hjälper vi dig att välja rätt material för att uppnå det bästa resultatet.

Kontakta oss för mer information och prisuppgifter för fasadrenovering i Södertälje med omnejd!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Så mycket mer än bara fasadrenovering i Södertälje

Vi är en takrenoveringsfirma med fokus på takläggning och plåtslageri. Men vi kan även ta hand om alla aspekter av byggtjänster för att slutföra hela byggprojekt. Vårt team av duktiga takläggare och byggare är tillgängligt för att hjälpa till med bemanningsbehov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.