A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Nacka

Behöver du hjälp med fasadrenovering i Nacka med omnejd? A&J Tak och Plåt AB har lång erfarenhet av att erbjuda högkvalitativa fasadrenoveringar. 

Oavsett om du behöver en mindre reparation eller en total ombyggnad av din fasad, kan vi hjälpa dig. Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande tjänst för fasadrenovering i Nacka som inkluderar allt från planering och design till installation och efterbehandling.

Kontakta oss i dag för kostnadsfri offert!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalitet på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenoveringar i Nacka

Att renovera fasaden är en investering som både ökar värdet på din fastighet och förlänger dess livslängd, men det är avgörande att arbetet utförs på korrekt sätt. Vi på A&J Tak och Plåt AB har erfarenhet av många lyckade fasadrenoveringar i Nacka och vet vad som krävs för att skapa hållbara, högkvalitativa lösningar.

Våra tjänster inkluderar allt från mindre renoveringar och underhållsarbeten till totala ombyggnationer med helt nya fasader. Tveka inte att kontakta oss eller läsa mer om våra tjänster för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din fasad i Nacka!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.