A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Nacka

A&J Tak och plåt är stolta över att erbjuda en högkvalitativ fasadrenoveringstjänst för fastighetsägare i Nacka. Vi har en gedigen erfarenhet inom tak- och plåtarbete som gör oss till det självklara valet för alla typer av fasadrenoveringsprojekt i Nacka.

Vi tar oss tid att förstå dina unika behov och önskemål när det gäller fasaden och arbetar tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar din fastighet perfekt. Vi använder enbart material av högsta kvalitet och våra hantverkare är utbildade och erfarna inom fasadrenovering.

Oavsett om du behöver en mindre reparation eller en total ombyggnad av din fasad, så kan vi hjälpa dig. Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande tjänst för fasadrenovering i Nacka som inkluderar allt från planering och design till installation och efterbehandling.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar och kommer gärna att svara på alla dina frågor. 

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Nacka!

Vi är främst inriktat på Stockholms tak och består främst av duktiga plåtslagare och takläggare. Förutom takpapp erbjuder vi en rad olika byggtjänster och kan ta oss an hela byggnadsprojekt. Vi har även möjlighet att erbjuda bemanning av erfarna takläggare och byggnadsarbetare till ditt företag under en längre tid. Kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.