A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Lidingö

Har du börjat fundera på en fasadrenovering på Lidingö? På A&J Tak och Plåt AB är det vår specialitet.

Att se till att din fasad är i bra skick är avgörande för att den ska stå emot tidens tand. På A&J Tak och Plåt AB utför vi alltid bästa möjliga arbete när det gäller installation, underhåll eller byte av fasadmaterial. Vi tar hänsyn till dina önskemål och behov, diskuterar priser och informerar dig om de olika möjligheterna för varje material. Vi kan lägga nytt fasadmaterial, kontrollera den nuvarande papperingen och byta till ett annat material om det är vad du önskar. Vissa material är billigare men har samma prestanda som dyrare alternativ, medan andra, mer kostsamma material, är extra hållbara.

Kontakta oss så tar vi en pratstund om din fasadrenovering på Lidingö!

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Lidingö!

Vår huvudsakliga verksamhet är takrenovering i Stockholm där vårt team består av skickliga plåtslagare och takläggare. Utöver takpapp kan vi också hantera hela byggnadsprojekt och utföra diverse byggtjänster. Dessutom erbjuder vi bemanningslösningar för företag som behöver tillfällig hjälp av duktiga takläggare och byggnadsarbetare. Kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.