A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Huddinge

Hos A&J Tak och Plåt lägger vi stor vikt vid att fasaden till ditt hem ska skydda det mot de barska elementen. Vi är experter på underhåll och renovering av fasader i Huddinge. En korrekt utförd fasad kan bidra till att förlänga livslängden hos ditt hem samtidigt som den ger dig den trygghet som ett nytt utseende ger.

Med många års erfarenhet av fasadrenovering i Huddinge har vi den expertis som behövs för att ge ett professionellt resultat. Vi hjälper dig att välja de material och metoder som bäst passar din fastighet, så att du kan vara säker på att din fasad skyddas och ser fräsch ut lång tid framöver.

Om du är intresserad av att få din fastighets fasad i Huddinge renoverad, kontakta oss gärna så skickar vi dig ett offerter utan några som helst kostnader.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet. ROT-avdraget dras av på fakturan så du behöver inte ens fundera över uträkningar.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget. Genom att inte hyra in underleverantörer kan vi alltid garantera ett resultat av högsta kvalité.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalité på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste. Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väsentligt. Vi är lyhörda till dina önskemål och vägleder dig hela vägen.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Huddinge!

Vår takrenoveringsfirma är främst specialiserad på takläggning och plåtslageri. Vi erbjuder dock också en omfattande lista över byggtjänster för att fullständigt ta hand om ditt byggprojekt. Vi har också en bemanningsverksamhet som tillhandahåller kunniga takläggare och byggare för längre uppdrag. Kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.