A&J Tak och Plåt

Fasadrenovering Danderyd

Hos A&J Tak och Plåt är vi experter på att renovera husfasader i Danderyd med omnejd. Vi förstår vikten av att din fastighets fasad inte bara ser snygg ut, utan också skyddar ditt hem mot väder och vind. En välskött fasad är en investering för framtiden och kan hjälpa till att förlänga livslängden på ditt hus.

Vi har många års erfarenhet av fasadrenovering i Danderyd och ser till att leverera ett professionellt resultat som du kan vara nöjd med. Vi hjälper dig att välja rätt material och metod för just din fastighet och ser till att din fasad är skyddad och ser snygg ut i många år framöver.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan och låt oss hjälpa dig att ta hand om din fastighets fasad på bästa sätt i Danderyd.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster berättigar till ROT-avdrag, vilket gör att du som kund får betydligt mer över i plånboken när vi är klara med arbetet.

Erfarna takläggare

Alla våra anställda är licenserade och erfarna takläggare samt plåtslagare. Vi har all kompetens inom företaget.

Kundnöjdhet

Vi ställer höga krav på kvalitet på vårt arbete och för oss är en nöjd kund det viktigaste.

Kundomdömen

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Danderyd!

Vår takrenoveringsfirma består främst av kompetenta plåtslagare och takläggare. Vi erbjuder inte bara takpapparbeten utan kan även ta oss an hela byggnadsprojekt och erbjuder en mängd olika byggtjänster. Dessutom har vi en bemanningsverksamhet som kan erbjuda erfarna takläggare i Stockholm och byggnadsarbetare till ditt företag under en längre tid. Kontakta oss för mer information!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.