A&J Tak och Plåt

Plåtslagare Haninge

A&J Tak och Plåt AB är plåtslagare i Haninge med omnejd. Vi har samlat på oss en bred kunskap under åren och besitter erfarenhet från en mängd olika plåtprojekt. Vi arbetar alltid hårt för att leverera resultat av absolut högsta kvalitet.

Låt oss ta hand om ditt plåttak

Oavsett om du behöver hjälp med reparation, renovering eller installation av ett nytt plåttak i Haninge, så finns vi här för att hjälpa dig. Vårt team består av professionella plåtarbetare som bara väntar på ditt samtal. Dessutom sträcker sig vår service långt utanför Haninges gränser – vi är verksamma i hela Stockholm med omnejd. Få mer information om hur vi arbetar med plåtslageriarbeten i Stockholm.

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare eller plåtslagare hjälper dig.

CREDITWORTHY
A&J TAK OCH PLÅT AB
559039-9894 | 2022-08-03

Minskade kostnader

Våra tjänster kvalificerar för ROT-avdrag, vilket ger dig skattemässiga förmåner när du anlitar oss. ROT-avdraget tillämpas direkt på fakturan, vilket innebär att du slipper bekymra dig över komplexa beräkningar - det sker automatiskt.

Erfarna takläggare

Vårt team består av erfarna plåtslagare med alla nödvändiga licenser för att garantera arbete av högsta kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda en pålitlig och trygg service till våra kunder, och vår stolthet över vårt team genomsyrar allt vi gör.

Bra kundrelationer

Att uppfylla våra kunders behov och önskemål är alltid vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att uppnå de absolut bästa resultaten och ställer därför höga krav på vår egen arbetsinsats för att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse som kund.

Kundomdömen

Plåtslageri Haninge

Vi är experter inom plåtslageri i Haninge och dess omgivningar och utgör det pålitliga valet för alla dina plåtrelaterade projekt. Vårt team består av skickliga plåtslagare med omfattande erfarenhet och den nödvändiga kompetensen för att utföra olika typer av plåtarbeten. Vi förstår vikten av gediget hantverk och strävar alltid efter att uppnå enastående kvalitet på alla våra projekt.

Vi erbjuder mer än ”bara” plåtslagning

Vi är inte bara plåtslagare – vi erbjuder ett brett spektrum av lösningar för alla dina byggbehov. I vårt team finns även kunniga byggnadsarbetare och takläggare.

Vi är stolta över vår förmåga att skräddarsy våra tjänster efter våra kunders unika behov och alltid sträva efter att leverera arbete av högsta kvalitet. Kontakta oss i dag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt kommande byggprojekt!

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök

VÅRA REFERENSER

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare – och i gengäld erbjuder vi tak av högsta kvalitet.