OM OSS

A & J Tak och Entreprenad AB vision Ett företag som levererar den högsta kvalitén av takarbeten inom tegeltakomläggning och bygg arbeten och därmed sätter en ny förbättrad standard som inspirerar andra takentreprenörer och industrier att göra likadant. Vi utför alla typer av takentreprenader – såväl nyproduktion som reparationer, takrenoveringar och omläggningar av tak – allt från små garagetak till stora industritak.

A & J Tak och Entreprenad AB har en kvalitetsinriktad arbetsfilosofi när det gäller val av material och medarbetare. Våra takläggare och platschefer har många år av gedigen erfarenhet och är specialiserade på takläggning. Takisolering och tilläggsisolering är andra tjänster vi hjälper våra kunder med för att spara energi.

Kunden får direktkontakt med våra projektledare som fotograferar och dokumenterar arbetet från början till slut. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt massor av privata hushåll såväl nyproduktion som renoveringar.

Med vår gemensamma erfarenhet och kompetens  har vi lyckats växa säkert till ett bolag som har byggteam som leverar otroligt fina jobb till våra kunder.